姜糖:全部姜糖一致退飛,俾ALAN WALKER知道原來姜濤咁勁,以後沒有人再夠胆欺負我們姜濤

456 回覆
1819 Like 72 Dislike
香港緊係黃啦場地燈光所有野都垃圾,最緊要仲要坐係到聽,香港啲show真係唔睇都冇咁嬲
真係想入場就唔買到飛,鏡狗攪亂晒成個樂壇
Katch hold 飛比姜粉入場本身已經可以查
癲既鏡粉加埋 mkv 呢間公司既做事方式
真係好撚無禮貌
尊重下邊個係主角先啦
姜濤姜糖都一樣咁撚乞人憎
而家佢地仲衰過d藍絲
聽到佢地即刻想抵制佢地
咪果班發神經嘅c9退唔到放出黎
就算冇mirror都都一樣爆場,身邊大把人想睇Alan Walker但係冇飛買因為啲飛一早俾鏡粉搶晒
痴痴呆呆,坐埋一枱
真係,mirror一表演完,好多人大聲屌鳩mirror走啦,身邊啲人都話:終於走啦

利申:尋日有份去聽Alan Walker
真係唔睇想退飛就應該一早放飛,大把人想睇aw而唔想睇人鳩叫
本身啲人好high咁fing 曬手,mirror一出身邊啲人即刻個個靜晒企喺度
嗰班姜衛兵好恐怖呀
On9姜糖眼中佢地既姜迫世界第一,咩國際天皇巨星同姜迫比都係騎呢啡
真係好勁呀 空咗個兩格仔咋麻?
仲以為你空晒成個場
好撚失禮 仲要以為自己好撚型
同佢偶像一撚樣
難怪鍾意姜濤
全部都有精神問題
唔好衝出來柒喇
大把人想買飛去睇
點知班白卡粉絲搞串個party
好多傳媒仲要吹噓鏡同埋鏡粉帶旺個場

點解內容可以完全相反?
真 唔知係佢作曲特色定點 差唔多首首一樣咁
同埋幾年前pubg用左佢首歌做bgm
即刻成班小學生都識唱成個感覺唔同左
我喺其中一個因為有mirror而無買飛嘅受害者
其實mirror跳得柒係其次,最大問題係佢地本身未合作過,fanbase完全唔同type, 成件事根本唔match
啲記者成日亂鳩咁寫㗎啦,
現場呃唔到人㗎,
Mirror冇能力帶動氣氛不在話下,但我覺得aw都有責任,
因為Mirror出嚟之前其實氣氛幾好,
可惜佢哋出場前音樂靜咗一陣,
你知一停音樂個熱度一定即時冷卻,
係我就安排mirror第一首出埸做warmup,一係就音樂唔好俾佢停
不過可能佢驚啲人睇完mirror即走掛,總之請mirror係一件九唔搭八嘅事
成單嘢只係得aw 得益,可以賣多啲飛
成件事變得不倫不類
係再後排嗰啲人向前行咋
你係咪戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞