數碼暴龍玩具討論區#6 1001唔開po養乜都變鼻涕獸

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我部機入唔到CODE上網既

NAME個度唔知係咪因為RESET過空白左

會唔會係因為咁所以入唔到CODE

個名錯左?
請問出面有冇舖頭有得買20th磚頭機

有兩部行貨開過嚟玩不過齊盒齊說明書
有興趣可以開個價

要1部的話250 ok?可就你既mtr

個名錯左?

我都唔知 所以想請教下各位巴打係咪空白名就會入唔到CODE

個名錯左?

我都唔知 所以想請教下各位巴打係咪空白名就會入唔到CODE

唔會
之前GEM果堆...
多謝兩位巴打幫忙接走左佢地返去~
E家剩返
花仙獸+美美
巫師獸+迪路獸

冇人要就送比FD算

有兩部行貨開過嚟玩不過齊盒齊說明書
有興趣可以開個價

要1部的話250 ok?可就你既mtr

一對賣

500一對?
之前GEM果堆...
多謝兩位巴打幫忙接走左佢地返去~
E家剩返
花仙獸+美美
巫師獸+迪路獸

冇人要就送比FD算

ME want
有冇人放d3全新
原價+40收

https://t.me/Andymak123
D3 三色齊
有冇人放d3全新
原價+40收

https://t.me/Andymak123
D3 三色齊

全新
衣家一對20th 紅藍機全新街鋪賣幾錢?有巴打知嗎?
究極體喇哈克獸終於
想養加魯魯獸點知變左鼻屎獸 灰左
另一隻係機械暴龍 奧米加大計已完
想養加魯魯獸點知變左鼻屎獸 灰左
另一隻係機械暴龍 奧米加大計已完

整死鼻屎養多次仲追到
睇住自己養個D野登錄圖鑑真係好滿足
而家仲玩緊都係因為咁

幾個fd已經放棄左
究竟而家邊度仲有現貨買呀
跪求,好想玩返呀,童年回憶
睇住自己養個D野登錄圖鑑真係好滿足
而家仲玩緊都係因為咁

幾個fd已經放棄左

我跌左部機被迫放棄,唯有等白機先再玩

而家新呢代暴龍機都冇得玩既

柒到
想問吓04美版幾錢
想收部玩吓

柒到

妖怪手錶
放全新紅色磚頭機1部, 原價+$40運費。
無心機玩育成GAME。
https://t.me/Nickname
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞