數碼暴龍玩具討論區#6 1001唔開po養乜都變鼻涕獸

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

依隻同之前15th個隻有咩分別架?

多左進化畫面
多左黑暗進化路線
背景多左個紋章
機面啲字上左銀色

咁好在之前個版無買
依隻有得訂來儲

舊版企價依然極硬
食屎仔,變左鼻涕獸

熊仔獸

宜家一隻鼻涕,一隻鼻屎 好想篤死哂佢地
食屎仔,變左鼻涕獸

熊仔獸

喂藥毒死佢地算啦

依隻同之前15th個隻有咩分別架?

多左進化畫面
多左黑暗進化路線
背景多左個紋章
機面啲字上左銀色

咁好在之前個版無買
依隻有得訂來儲

舊版企價依然極硬

依D志在儲
過下手癮
食屎仔,變左鼻涕獸

熊仔獸

你養得衰啫
食屎仔,變左鼻涕獸

熊仔獸

你養得衰啫

漏左係公司唔記得帶返屋企就變成咁
食屎仔,變左鼻涕獸

熊仔獸

你養得衰啫

拮死佢
訓教有無得暫停唔玩住?

聽講重未出網上對戰

訂左金色黑色,有埋坑紋顏色,幾靚

唔知隻金色出到黎係咪屎黃色
訓教有無得暫停唔玩住?

聽講重未出網上對戰

訂左金色黑色,有埋坑紋顏色,幾靚

唔知隻金色出到黎係咪屎黃色

好似隻野都會一齊訓教
食屎仔,變左鼻涕獸

熊仔獸

你養得衰啫

唔死咪算好彩
一部機可唔可以第一隻同第二隻對打?
一部機可唔可以第一隻同第二隻對打?

好似唔得
2次都變鼻屎
第一次 佢每叫一次,右下冇燈我比一粒肉,持續5次,不過可能成日訓練所以進錯
第二次 佢每叫一次,我先訓練一次,訓練左5次我就冇練,轉食藥都係衰左,有冇巴打教下點進
點解呢本野直情係日魂網度消失左咁嘅?

2次都變鼻屎
第一次 佢每叫一次,右下冇燈我比一粒肉,持續5次,不過可能成日訓練所以進錯
第二次 佢每叫一次,我先訓練一次,訓練左5次我就冇練,轉食藥都係衰左,有冇巴打教下點進

你想進咩先
進暴龍嗰啲就錯撚哂
點解呢本野直情係日魂網度消失左咁嘅?

由於..
https://www.toy-people.com/?p=39146

呢隻做工好靚,不過價錢就
嘩本畫冊.....屌又要供奉bandai
日魂同港魂嘅會唔會一樣?港魂有無可能出中文版?
嘩本畫冊.....屌又要供奉bandai
日魂同港魂嘅會唔會一樣?港魂有無可能出中文版?

咁要等港魂消息啦
成功訂到新三色磚
依家有得訂果部15週年電波暴龍機,算唔算之前太一橙機進化版?
其實新磚機訓練過咗某個數係咪已經唔再計
我而家一得閒就訓練佢兩三次 但係練咗兩日都唔見佢有進步(應該過百次) 打單打對返同級有時都係會輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞