2023【英劇】討論區

178 回覆
13 Like 1 Dislike
之前追到第二季一半就停左
我都係鐘意第一季多啲
long time no see
有james norton同冇james norton分別
Long time no see巴打新年進步

最近睇完feel good好鐘意Charlotte Ritchie依家追緊ghosts有啲英式幽默聽唔明但都好好笑
james norton做反派好正
你S2停左會唔會追返
不過結局你應該都估到

ghosts正呀,一班嘩鬼
諗緊都you有charlotte ritchie
希望多啲戲份
嚟緊有
Netflix Lockwood & Co. VS D+ Extraordinary

就咁睇簡企Extraordinary吸引啲
佢喺McMafia好型可惜斬左

會呀,但應該遲啲先個結局好易估我睇到第三集咋而且唔係好記得啲內容

大把劇仲未開all creatures great and small我都係睇左s3 ep1咋

Ghosts愈黎愈好笑啱啱睇到s4

係呀個look好England rose但我未開you諗緊睇唔睇左先好忙

應該多嘅反而希望佢個角色冇咁快死
我直頭冇追開You要追我可能直頭S4開算
Same..大把劇仲未開
上年The English /sas rogue heroes希望假期可以追哂
不過呢啲劇啱唔啱你

S2主線講John殺左人,之後結局都估到啦
charlotte ritchie演得又玩得
之前呢度巴打都有推佢係 taskmaster好得意
https://www.youtube.com/watch?v=-BRitNSq6Kk
我驚有啲位睇唔明咋不過冇時間我都會好似巴打咁直接開s4當新劇睇算

Emily blunt有啲興趣令我諗起Yellowstone 前傳1883另一套係sex education嘅adam見呢套都幾多好評

又多左劇要追啦今日先睇完ghosts諗緊睇埋the crown s5定all creatures great and small先

唔係好記得了都好耐之前睇唔係好明佢條線有咩作用
佢把聲又好好聽
嗰位巴打真識貨我都有上YouTube睇taskmaster啲clips佢勁cute,成個大細路咁

呢條片睇幾多次都會笑人地叫佢run佢就原地轉圈咁跑
追返 slow horses S2
gary oldman真係好正
S3有Sope Dirisu
鐘意睇特工片slow horses
睇左Extraordinary ,係一個超能力世界,唯獨主角Jen冇超能力
唔係講超能力有幾勁,每個人啲超能力都好千奇百趣
續左S2,可以一睇
呢套幾好睇 膠膠哋但又幾溫馨治癒
個Writer第一套劇處女作
Clarkson's Farm S2上咗
仲以為冇得睇
播完了,要追了
‘Sex Education’ Star Emma Mackey Leaving Netflix Series After Season 4
https://deadline.com/2023/02/sex-education-emma-mackey-leaving-netflix-series-season-4-1235265331/

Emma Mackey 同 Ncuti Gatwa都叫做有野拍
相反asa拍埋啲苺野
Sex Education S4收工算啦
happy valley ryan把聲做咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞