[KPOP] K-POP 2023討論區 (1)

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
가자
因為會喺咁recommend呢7隊啲歌,Spotify嘅song list好多都有佢哋份
hybe又出術
因為好多人搵嚟聽,所以Spotify嘅song list好多都有佢哋份
7隊入面idle算比較少、skz還好
IVE嚟嚟去去得兩首
TXT直頭得Good boy gone back,最多都係前年兩首舊歌
Enhypen就係得Polaroid Love
Biggest 4th Gen Spotify Global Debuts:

#1. Ditto – 1.96M 🖤
#2. MANIAC – 1.94M
#3. OMG – 1.74M 🆕

#NewJeans #뉴진스 #NewJeans_Ditto
Maniaccccccccccccccccc
所以某會然都轉咗會了
我都少少pick 佢

暫時pick 緊男韓C同智雄弟弟
佢就嚟被FBI拉
細路仔唔好學
耳朵備孕
避?
聽nct 要避
咁你點解釋我而家大肚?
你偷食
YG Entertainment 新一年好像很忙啊!BLACKPINK 粉絲期待已久 JISOO 的 SOLO 出道,終於在今(2)日宣布好消息!

YG 宣布 JISOO 即將 SOLO 出道,「JISOO 目前正在加緊錄製個人專輯。從去年開始,在繁忙的世界巡演日程中,爲了遵守與粉絲們的約定,拍攝完封面照,抽空投入到音樂製作中。 我們很快會帶着好消息與大家見面」。
BIGBANG 成員在年末時接二連三宣布離開 YG,僅剩隊長 G-Dragon 繼續留在老東家。在新一年,GD 久違拍片曝近況,透露新一年計畫,準備回歸中!

GD 在元旦日透過個人官方頻道驚喜上傳新年問候,他害羞的在鏡頭前說:「好久沒這樣和粉絲們見面了。 這段時間沒能進行很多溝通,我覺得大家可能會好奇我的近況和明年的計劃,所以向大家問好」。
真,我呢度一隊都冇follow但就成日聽到,每個女團都至少有一首上daily mix
lessex gidle都冇咁悶,但ive nj離離去都係嗰兩三首真係聽到煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞