覺唔覺D人係餐廳攞泊車單好柒

85 回覆
21 Like 116 Dislike
我通常入去廁所出返黎扮食客攞單

識玩
俾咪俾,唔俾咪算囉
而家地產佬好醒喇,好多商場都轉左要電子消費,唔可以求其入間肆問佢拎單免費泊車了......

有幾可去吸單時要對你信用卡呀...

你碌卡張單呢?
商場open area開既食肆先多呢d人
路人一行埋黎就話要泊車單
一毫子都唔洗出

醒目
講一句賺返幾十蚊點解唔做。
我去開個商場間飛髮鋪比左疊手寫單叫我自己寫
從此冇比過泊車錢
法律上, 其實算唔算用虛假文書騙取優惠
轉晒做電子消費冇呢支歌仔唱
呢啲人都好過啲買完走去refund呃泊車個啲仆街
一到weekend一個二個拎住一大袋 分左起碼五張單嘅衫黎refund 每張單都吸左泊車優惠 (habour city最多)
你又會話 可能人地真係有需要refund呢
但係的確有班仆街準時每個weekend都黎refund 準時過返工
Refund policy唔係俾你地咁用架囉 無錢咪撚學人揸車啦屌你老母
前兩晚同屋企人出街食飯,去d商場餐廳食,咁通常食滿幾百蚊有得免費泊車咁。
隔離枱果一男一女叫左勁少野就埋單走左,仲想r d職員攞泊車單
你話如果本身張單夠錢,問人攞返張單係冇問題。但係而家係想攞張人地貴d嘅單去比自己免費泊車 核突到 香港人r著數最厚面皮

🤣🤣🤣慘得過你車都無
樓主肯定好葡萄人地有車
前兩晚同屋企人出街食飯,去d商場餐廳食,咁通常食滿幾百蚊有得免費泊車咁。
隔離枱果一男一女叫左勁少野就埋單走左,仲想r d職員攞泊車單
你話如果本身張單夠錢,問人攞返張單係冇問題。但係而家係想攞張人地貴d嘅單去比自己免費泊車 核突到 香港人r著數最厚面皮

🤣🤣🤣慘得過你車都無
樓主肯定好葡萄人地有車

有車你咪又係乞衣咁R

同廉航撚一樣
唔好話食唔夠R, 大把0消費照R
搞到而家要電子消費先有免費泊車

圓方咪改囉。iCC番工好多咁做

一改停車場即刻小車

之前返工每日都一堆客食得個幾十蚊野都要r泊車單
真係好撚肉酸

🤣🤣🤣慘得過你車都無
樓主肯定好葡萄人地有車

有車你咪又係乞衣咁R

同廉航撚一樣

我去開個商場間飛髮鋪比左疊手寫單叫我自己寫
從此冇比過泊車錢

日日飛髮
成日上酒樓拎單
而家度度都要電子消費
拎都無用
我會比番$100 個Cashier
暑假又多左堆學生哥響度做正義撚
on9
泊車優惠係大業主俾
你唔係on9到有優惠唔用
送錢俾地產商下話
睇死你一世做地產奴才狗

睇多次原文再衝出黎啦

攞張貴d既單泊車
全世界都係咁
餐廳無損失
最多係商場業主即係地產商有損失
點解唔做?
陪樓主打飛機前都用個腦諗下先

同果啲用兩蚊搭地鐵再大條道理話係同狗鐵抗爭既有咩分別 ? 講到尾咪又係想貪小便宜又唔想付出 搵個籍口等自己覺得好過啲

其實好大分別
2蚊,差價由政府出,地鐵收全費…
其實有酒樓會在門口收銀位放個兜入面全部都係泊車單任取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞