覺唔覺D人係餐廳攞泊車單好柒

85 回覆
21 Like 116 Dislike
on9
泊車優惠係大業主俾
你唔係on9到有優惠唔用
送錢俾地產商下話
睇死你一世做地產奴才狗

睇多次原文再衝出黎啦

攞張貴d既單泊車
全世界都係咁
餐廳無損失
最多係商場業主即係地產商有損失
點解唔做?
陪樓主打飛機前都用個腦諗下先

同果啲用兩蚊搭地鐵再大條道理話係同狗鐵抗爭既有咩分別 ? 講到尾咪又係想貪小便宜又唔想付出 搵個籍口等自己覺得好過啲
我都覺得核突
但一句說話就慳咗成舊水
咁都無可厚非
一個月咁樣慳埋成千幾蚊架啦
on9
泊車優惠係大業主俾
送錢俾地產商下話
睇死你一世做地產奴才狗

睇多次原文再衝出黎啦

攞張貴d既單泊車
全世界都係咁
餐廳無損失
點解唔做?

同果啲用兩蚊搭地鐵再大條道理話係同狗鐵抗爭既有咩分別 ? 講到尾咪又係想貪小便宜又唔想付出 搵個籍口等自己覺得好過啲

我通常答佢 你拎呢張單俾佢可以架啦
今日$300 6個鐘呀 可以夾單
心諗 屌 我賣幾十蚊野邊到下下黎幾百蚊大單
仲要老馮俾你咁
而家地產佬好醒喇,好多商場都轉左要電子消費,唔可以求其入間肆問佢拎單免費泊車了......
睇左做泊青瓜
起初都覺得唔好意思
不過諗翻起呢啲措施係為左吸引客人入去消費,咁姐係呢啲係顧客應得嘅利益,點算係貪小便宜呢

雖則我知呢個係假膠po
仲諗住入黎屌樓主
點解唔比人泊單車係餐廳出邊
拎泊車飛無問題,但係乜都冇買或者唔夠數係到R真係好老土
起初都覺得唔好意思
不過諗翻起呢啲措施係為左吸引客人入去消費,咁姐係呢啲係顧客應得嘅利益,點算係貪小便宜呢

雖則我知呢個係假膠po

係想吸引啲有消費能力既客人入去
唔係消費得多又要r泊車單真係好唔要面
同商場貼錢俾你入去食野有咩分別
我做商場都寧願你咪撚入黎幫趁
你消費得起咪係你既應得利益
上次去食野三條友食 食夠有免費泊一粒鐘, 之後埋單問佢係咪用呢張單就OK?
佢比左另外一張貴D既我 可以免費泊兩粒鐘
好明顯樓豬無車
而家地產佬好醒喇,好多商場都轉左要電子消費,唔可以求其入間肆問佢拎單免費泊車了......

有幾可去吸單時要對你信用卡呀...
on9
泊車優惠係大業主俾
送錢俾地產商下話
睇死你一世做地產奴才狗

睇多次原文再衝出黎啦

攞張貴d既單泊車
全世界都係咁
餐廳無損失
點解唔做?

on9仔
一來你肯定無車無車牌
二來你鍾意送錢俾地產霸權洗,係你弱智
你繼續幫樓主劣鳩打飛機啦小朋友
無錢學咩人養車
on9
泊車優惠係大業主俾
送錢俾地產商下話
睇死你一世做地產奴才狗

睇多次原文再衝出黎啦

攞張貴d既單泊車
全世界都係咁
餐廳無損失
點解唔做?

樓主你睇下幾多負評就知自己柒左啦
由個po沉就算啦
大撚把
以前做sales有人買幾廿蚊野問可唔可以比張幾百蚊既單佢泊車
我心諗屌你係條女面前咁撚核突條女覺唔覺冇面丫

有啲為左泊車
明明比左公都要返黎轉payment
或者吸完泊車印再refund
話唔拎果d應該無車
再諗起成班憤青口講咩道德
之後為一千蚊去遊行比人撚
再諗起成班話人mk話人乜乜柒柒
點知出到黎m記 成班
笑撚大人個口

話死都要r返黎果d應該無錢學人揸車
再諗起成班憤青口講咩道德
之後為一千蚊去遊行比人撚
再諗起成班話人mk話人乜乜柒柒
點知出到黎m記 成班
笑撚大人個口
睇左做泊單車

X2

x 3 原來唔係得我睇錯

我都係睇錯

我都係
係唔係視力有問題
心諗做乜尻邊個拎架單車入去餐廳泊
其實慳得就慳 有咩問題?
買左車一定要土豪洗錢?
咩概念?
其實慳得就慳 有咩問題?
買左車一定要土豪洗錢?
咩概念?

佢講係洗錢唔夠數出泊車單,但lur人俾張佢

有幾可去吸單時要對你信用卡呀...

而家Keroro 郭啲場全部要跟信用卡單或者八達通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞