[BLINK] BLACKPINK討論區(138) NEXT MOVEMENT

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
入到去買唔到飛
504 bad gateway…
有幾貴Blackpink喎
dls, 就嚟Retry一個鐘
同上次一樣 我諗得頭1分鐘比你撞入去 一分鐘之後你load極都只係load空氣
買咗2299 block d 係咪要預咗入去睇人頭?
入到去都唔覺得會有咩位買到
16000買到Block B 最後幾行嗰啲VIP
未sold out?
retry到好攰...
我唔係無試過,我試過安份守己,日f5夜f5,一張飛都禁唔撚到。我試過,但係出面嗰班芯西...出面嗰班撚樣呀,佢哋夠專一、係真dive咩?佢只係有少少運仔,攞少少時間,輕輕鬆鬆禁撚到floor,咁叫做公平咩?你出去問下人,是但問一個人,問下佢哋需要啲乜嘢,佢嘅答案好簡單,只係一張floor飛 一張floor呀!點解我要一張飛都禁唔撚到?因為啲芯西喺度玩嘢呀!越芯就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩?!
放2299 blk 2 N行 15/1 5000 一張
留tg
係姐 但拎成皮出黎都好癲下仲要未必坐得近可能我窮啦
又撚
高立基稱,售票網站購票人數有上限,「如用戶嘗試進入網站一刻,剛巧有人買完票離開系統,他便可以『攝入去』買票。」正因為「閘內」購票者有限,他們交易過程亦較暢順。

然而,售票網站主要封鎖網頁瀏覽器的重新載入頁面按鈕,搶飛機械人仍可不斷點擊售票網站,情況跟在「閘外」等候的一般用戶無大分別,「分別在於正常人每隔幾秒嘗試進入系統一次,搶飛機械人則可能每秒『衝關』100次。換言之,機械人的成功機會,比人手高數百倍。」

以機械人協助搶飛的主要是炒家,他們必須在門票開賣前,盡快破解購買門票的超連結網址,之後整合至其搶飛機械人當中。
要平咪飛去泰國
賣哂
Cityline真係好撚廢
頭先入到但買唔到飛
屌cityline老母
未能提供節目詳情
由於節目資料正進行更新,因此暫時未能提供詳情。請稍候再試。
賣哂了,大家快d出返去先
應該都唔夠人搶除非去外國場
yes 單丁
泰國 正價仲有飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞