覺唔覺以前整到xanga靚一靚既學生妹好勁

345 回覆
1286 Like 23 Dislike
老了
記得果陣啲人好多都係去跟蔣雅文個xanga整
果陣仲要整晒cursor拖尾閃字跑馬燈
到後期仲將人地成個page改頭換面
有晒design之餘仲要去埋廣告
但如果比xanga check到會ban ac
講緊學識一樣技能
退地/去背就算唔係整閃字,一般photoshop都有用
xanga宜家仲用唔用到?
on9
果時班女仲要學埋整gif 整閃字
GEM黎嫁
L m
O個時學 Frontpage ja
Dreamweaver都是自學
好同意寫文嗰度
唔知點形容
但比較鍾意呢種大家都會寫嘢嘅年代
睇到每個人唔同嘅感受同文筆
而唔係依家post嚟post去都係一式一樣嘅內容
以為咩料,起完底發現冇咩料到,咁都叫cctoy 睇黎你都輕度
hkflash個畫畫留言版先勁喎
Facebook以前有一排都得
有限memory 造就最effective既代碼
貪你條白卡仔啲咩
個時仲會擺好多gif
屌好撚懷念!
用開Yahoo Blog
睇開邊套動漫 會整到成個主題都係個個人物
個時小五六左右自己用Photo Impact成輯整曬頭頂Banner 細Title 頭像啲圖
同啲Frd鬥靚
啲名要改到好撚中二
咩蜜糖甜心個啲閪野
記得以前暗戀男同學唔開心就會成個主題轉暗黑系改埋個閪名做咩破碎的心個啲
好撚正呀屌~
lm
其實好多都係上網搵
然後一段咁copy落去
不過的確令我對呢d code有少少認識
試過返工果時幫公司網頁整返好條拉軸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞