覺唔覺以前整到xanga靚一靚既學生妹好勁

345 回覆
1286 Like 23 Dislike
gem真係好搞笑
個樣好似港女吹
小妹是
反右鍵而家雖然仲work, 但已經冇意思了,自從有咗F12, 咩都睇到曬
記得有個 code係唔比人右 click
當年玩xanga既女, 生埋仔, 個仔已經識上兒登
我用Qooza嘅
唔明
30咋喎Ching
有次同個friend反面開戰
我就係Xanga寫佢啲柒嘢
然後stalk 佢女神 Xanga
等女神睇返轉頭

結果第二日好成功就握手言和

Xanga 點都係「自己地方」
除咗每個人可以自己設計自己個場
同埋up圖up video 都難,又要photo bucket 之類
變咗大家必須要睇文/寫文
有啲平時唔出聲嘅friend都會間唔中會寫文
寫得好認真
唔寫都唔知佢哋內心並唔係真係平時咁嘻嘻哈哈

FB/IG搞得幾靚,又多廣告又hide你reach
寫文無人睇無人like
講心事無人理
成班on9港女(包括有J嘅)淨係貼埋啲跟風/自high/寵物/BB相
用嚟掩蓋自己人生幾L無聊
三十歲人表達能力仲低過自己十五歲寫Xanga嗰陣
要unfollow 哂呢啲無內涵嘅attention whore 先睇到少少自己想睇嘅人嘅update
唔熟又要加,啲阿伯阿叔又要加
想屌人老母,人地老母又睇到
想講句嘢都要自我審查
真係幫FB/IG打工咁,完全唔覺得屬於自己
最尾好似都係長用高登skin + bg music
有人想幫學生妹奶閪
希望仲係處
諗返都嬲
當年我整左勁耐
砌code砌個框架又整色整水

又搵左幅自己鍾意既Idol相P左張靚靚wallpaper
我推嗰靚樣係右 啲字排哂係左面

轉嗰頭俾隔離班一個又係鍾意jpop 既唔熟女同學偷左我張wallpaper

原link偷仲要唔自己up圖!!!

仲同我講 :
「雖然唔推你鍾意嗰個
但見你整得都靚所以拿左來用」

仆佢條街 偷圖唔偷code!!!

搞到佢啲垃圾日記低能字眼遮住我本命張靚靚wallpaper
入到去播歌 有閃字
每日發生咩事都打上去
仲做緊表情撚 ^.^ =.=

而家冇哂啦
多謝稱讚
今年定上年收咗皮
眷戀論壇
我去開cutiestar
淨係記得以前一唔開心就post鎅手圖
唔想面對以前啲mk 中二病blog
但好想睇返自己個整個layout
記得最後用嗰個template 成幅都係自己畫再map返啲掣落去好撚靚㗎
Xanga都算係我嘅電腦啟蒙
畫幅畫3個鐘
Hang gay只需要1秒
慘過食10舊屎
你講晒我心裏面諗嘅嘢
我有時唔知點表達
你竟然講晒我唔敢講或者組織唔曬嘅說話
巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞