覺唔覺得摺被呢個行為好撚on9

155 回覆
1613 Like 28 Dislike
人都會死,咁你生存黎做咩

其實你呢d on9仔不如真係唔好出黎7...
人訓完一晚會出好水氣 摺被會散唔到濕氣
鋪平張被單咪得囉 睇落又乾淨整齊又可以殺 菌

你呢啲on9仔淨係識睇結果,唔識睇過程
人生好多野都係徒勞無功,大把人都做
你呢啲撚樣用後果黎論證件事做定唔做,同啲大陸西效益主義有咩分別

咁個過程有咩得著
話人大陸西仲衰過屌人老母
呢個post好
連登仔已經進化到連摺被都睇唔過眼
唔摺冇問題
摺左自己睇落去好舒服亦都唔on9

利申:唔會摺
你隔兩個鐘屙一次屎添 唔通唔沖廁

傻閪,屎唔沖會臭
被唔會啊

可能人地住屎坑呢

你會唔會屙一舊屎就抹一下屎忽?

師兄好野

駁唔到

你呢啲on9仔淨係識睇結果,唔識睇過程
人生好多野都係徒勞無功,大把人都做
你呢啲撚樣用後果黎論證件事做定唔做,同啲大陸西效益主義有咩分別

咁個過程有咩得著
話人大陸西仲衰過屌人老母

你都on9 紅字多人做代表岩?
過程係緊要 摺披咁撚簡單我就睇唔出過程有咩咁緊要 你拎人生咁複雜既野黎比?
串柒柒唔知搏乜
俾錯負皮
我都覺
硬係會有人懶醒諗啲on9類比去駁人
以為自己好撚一針見血

係一針見血呀,不過針撚左落自己到

得罪講句 你都on撚9
由細到大味試過摺被

看破紅塵
從來都唔接
會摺,跟手開埋窗簾曬下張床,點丫?

唔撚摺咪唔撚摺囉,成班一大堆理由on99
從來都唔撚摺
摺披係睇落成個房整齊 成個觀感好少少 俾你打下飛機 我細過成日俾老母叫摺披 又唔係坐牢受訓 返工就真係受訓啦 返到自己屋企都唔可以hea 輕鬆既叫咩屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞