[膠到完埸] 超時空男神 (1)

1001 回覆
30 Like 129 Dislike
朱晨麗同坤哥幾時出場

晨麗
坤不了
地茜老師好正 加埋副眼鏡不得鳥
佛山影城有香港街?
佛山影城有香港街?

佔中時俾老解訓練

九五之尊條橋係當時黎講真係好新,d人做得又認真

係咪tvb第一套穿越劇

古穿去今應該真係第一套
因為今去古之前已經有尋秦記

以前唔係有套港產片都係古穿金?
我仲記得有幕條友撳唔到機,嬲到成部atm蚊咗出黎,啲錢係咁飛
可惜唔記得咗個名

九五至尊?

戲嚟唔係電視劇
好似個女仔俾人睇到個肚臍仲要叫生叫死話要去自殺

阿叻識七旋斬果套, 劉華識如來神掌
我仲記得有幕條友撳唔到機,嬲到成部atm蚊咗出黎,啲錢係咁飛
可惜唔記得咗個名

九五至尊?

戲嚟唔係電視劇

有齣1990年制作嘅港產片,以明朝正反角色,穿入咗1980年代後期嘅香港。
當時正派角色於香港遇上女主角,鬧出唔少笑話。
而正派角色最後於文物展覽場地,殺死反派角色後,乘坐寶鼎返回明朝。
可惜唔記得咗個名

九五至尊?

戲嚟唔係電視劇

有齣1990年制作嘅港產片,以明朝正反角色,穿入咗1980年代後期嘅香港。
當時正派角色於香港遇上女主角,鬧出唔少笑話。
而正派角色最後於文物展覽場地,殺死反派角色後,乘坐寶鼎返回明朝。

張曼玉做小姐嗰套急凍奇俠呀嘛
早排咪翻拍過宇宙無敵做囉
做啦
Live左
蕭正楠係都要「亞」開對手企
蕭正楠係都要「亞」開對手企

好笑
咁樣請人
九五至尊好睇好撚多,雍正真係用佢既治國才能放0係現實度,玩膠又唔會過左火位,呢套暫時睇麻麻
膠新聘請名處
蕭正楠隻手好慘
王君馨雙面得超正
報警叫公安 WTF?
番吸
呢套戲D用詞
報公安
呢套戲D用詞
報公安

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞