[膠到完埸] 超時空男神 (1)

1001 回覆
30 Like 129 Dislike
係咪抄閣樓王世子
王君馨應該高過張彥博

見過張彥博真人,得165以下。但真係皮膚好好。

個樣好似整容
還豬格格

唔好嘗試係tvb劇認真討論歷史啦

雖然明眼人都知係抄某泡劇
但我始終都覺得抄都可以抄得合理啲

首先個時間點已經係fail
魏忠賢入咗宮做太監未我唔肯定 但袁生就肯定未中進士做官嘅

個組合已經fail左

我諗中國歷史咁長總有啲類似組合掛
點解要格硬屈落幾個人呢 ?或者你寫個虛構人物(好似造王者咁)都得架喎

或化直頭淡化背景咪冇咁多fail囉

我FF:例如可以寫穿越時空搵係馬嵬驛「消失」左嘅楊貴妃
見蝦頭就比面睇下

但係到3位輪住嘴蝦頭就好提我關電視啦
係咪抄閣樓王世子

部分係
-21 --->>> -27
處女馨好撚正

不嬲
人地擺明係笑片,見到連登仔急不及待SHOW OFF歷史,仲好笑過套劇
唔好嘗試係tvb劇認真討論歷史啦

雖然明眼人都知係抄某泡劇
但我始終都覺得抄都可以抄得合理啲

首先個時間點已經係fail
魏忠賢入咗宮做太監未我唔肯定 但袁生就肯定未中進士做官嘅

個組合已經fail左

我諗中國歷史咁長總有啲類似組合掛
點解要格硬屈落幾個人呢 ?或者你寫個虛構人物(好似造王者咁)都得架喎

或化直頭淡化背景咪冇咁多fail囉

我FF:例如可以寫穿越時空搵係馬嵬驛「消失」左嘅楊貴妃

講天啟大爆炸咪做到個效果囉
王君馨應該高過張彥博

見過張彥博真人,得165以下。但真係皮膚好好。

個樣好似整容

我都見過真人,隻眼好吸引人
我想講 呢三個人 最尾個下場都好撚慘
人地擺明係笑片,見到連登仔急不及待SHOW OFF歷史,仲好笑過套劇

兩者並不矛盾
見蝦頭就比面睇下

但係到3位輪住嘴蝦頭就好提我關電視啦

蝦頭都造作 , 一路都用住舞台劇個套演技
魏忠賢同左光斗唔係死對頭黎咩
塊玉
fatfat
打火機
魏忠賢同左光斗唔係死對頭黎咩

個陣直頭未改名啦
頂 唔撚想睇
蔣自己扮返
又係iron光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞