年度最成功嘅股票投資,不服來電

90 回覆
57 Like 9 Dislike
朗迷心裡苦,可是朗迷不說

非朗狗 但見你上哂心咁打咁多嘢 真心覺得你好好笑
捧美捧到勁撚認真
隊友廢果時有佢份 到隊友勁果時又有佢份 究竟係邊個問題

人地開post 笑鳩你 = 勁撚認真
撐朗9 up 打80分攻中咁撚長既論文 = 唔認真

扮老屎忽話以前無見過人點知比人秒撚左 = 搵第個post話覺得好笑

我都覺得好好笑
兩個都認真喎
成班都係on9仔

btw以前真係少見你 呢幾日你勁活躍
點扮老屎忽
https://lih.kg/jtvjNT

係,你勁看透世事
得你一個識上連登勿認真
咪話以前少見你 呢排見得多 唔明你jer咩
完美總結咗呢兩星期朗迷心路歷程
朗迷今年有個merry Christmas

聖誕快樂呀
跟你個傻9邏輯
Ramos唔識打翼係咪就冇得做all time defender
係威,平安夜仲上緊黎吠

仲要剩係回應到咁垃圾既發言

美斯就打開前面,你評佢打前面無60分
之後你學人講比喻,拎個後衛唔識打前黎比喻

類比好撚難用嫁,唔識就咪學人用啦
仲學人講邏輯,自己擺架黎丟係到出醜
真心,無jer你,nothing personal

我好少話jer人,依家就算開po都剩係笑件80分攻中,咁佢篇論文貽笑大方,佢自己都預左
除非有人個頭趷得仲出過佢,唔係唔得閒jer其他人

上個會jer既已緊係活狗個個年代
學人做花粉
連小花踢咩位都唔知
你又有高見
繼上次打完兩舖pro club就學人評分之後,
依家最新偉論係美斯唔識打前掌
人地踢9號嗰陣係一年入91球破40年前世界紀錄
你唔好咁肉酸啦
你望下上面#39

平安夜無街出,谷住谷住上黎回post
我以為佢講咩咁巴閉,原來話美斯無打過forward
留黎慢慢鞭
佢地曲線反朗太勁
我跟唔到佢地
著名80分攻中朗迷 : 邊個話佢係最差11人? 你話係就係?你做統計?

好中d風向由一個月笑鳩美斯輸沙地,變到同美斯鬥十幾年已經超勁d朗狗仔柒到跳舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞