年度最成功嘅股票投資,不服來電

90 回覆
57 Like 9 Dislike
連登朗迷教識大家,買股票一定要買潛力股

一眾朗迷堅持要claim牙朗係史二
牙朗與其係世界盃場上努力,倒不如努力啲碼住美斯仲實際

殘酷嘅事實已經讓朗迷好清晰咁明白到,牙朗既地位係必然需要依附住美斯,佢就好似一條寄生蟲咁

美斯上史一,牙朗先有得爭論下自己有無史二史三
美斯一但跌落嚟?唔駛我講啦

呢一刻既朗迷,係前所未有地咁想美斯係史一,
而且仲要洗埋自己腦,話未踢世界盃前佢地已經好認可美斯就算缺個世界盃都已經係史一
朗迷既曼德拉效應,仲癲過世上以前曾經出現過嘅任何一次曼德拉效應
順便同大家一齊回顧下朗迷既變化

Stage 1: 牙朗先係史一,美斯死開,史上最多入波係牙朗

Stage 2: 係,美斯係史一,但牙朗都一定係史二,係一定

Stage 3: 屌,咪神化古人啦,比利老馬吹大左
(How to decode this message: 屌,搞搞下史三都唔知有無)

Stage 4: 係呀,陳7>C朗
(How to decode this message: 停手啦求下你地,再比你地搞落去史五都分分鐘無啦)
精彩回顧下,朗迷已清除左自己記憶
佢地之前無話過美斯無世界盃就比唔上老馬、比利、施丹、大哨
佢地無話過美斯無世界盃就只係得史五

https://lih.kg/yNgePgX
#139 回覆
到底有無人解釋到,點解未捧盃前既美斯,連史一史二都無份

但美斯捧完盃之後,牙朗以世盃最差11人既身份,就可以自動升上史二?
https://lih.kg/yyqxBBX

到底點解一個打前鋒只係值60分都無既球員
係世界盃之前已被佢地認可為超越老馬比利既史一?

升上史二既秘訣
stage 4笑死
班朗迷惱羞發悔氣話all > 輸朗

升上史二既世紀表現
冇記錯14世界盃worst習好似都有朗份
太耐,搵唔到圖了
好嬲好嬲
希望拎陳7出嚟誇張化完,就可以當無事
嬲既唔係美斯,係美斯迷

之前日日係波台開post比佢哋追擊既亦唔係美斯,只係美斯迷

由分組賽一路亮眼到淘汰賽
無諗過一沉百踩到連史十都要爭
Hi,史二,係度嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞