發現大部份港女去咗台灣之後都好後悔

212 回覆
1375 Like 175 Dislike
同D正常港男講, 想溝女就咪上咁多連登啦
哩度D 兩性關係全部都劇毒來
如果佢地會因為少部分劇毒言論而受影響溝唔到女,咁佢地本身都好難溝到女,俾佢溝到都唔慌長久啦
同埋連登同社會一樣都係咩既人都有,其實唔需要因為少部分人而污名化連登做「兒登」呀
痴撚線 post,班友真係逢傳統必反

Thanks 絲打
22xx個負評個post既,都係連登仔黎
其實無必要污名化「連登仔」呀
22xx個負評個post既,都係連登仔黎
其實無必要因為部分你唔同意既言論,而污名化「連登仔」呀
去過台灣未
搵唔搵到十個例子
而家25歲樓下果班KOL/明星後生既無乜邊個白滑大波
由公主變做雞 但心態依然睡公主
白滑大波洗唔洗做kol. 明星咁辛苦
大把男人係下面養住佢地啦
香港幾十萬條後生女搵十個白滑大波例子都搵唔到
無例子你話你有對36G白滑肥仔波都得啦
搏唔到
長期生活過
36/80g真係肥婆
內衣標籤嘅36只係指身體厚度即背脊幾肥同上胸冇關,只有雙數
亞洲女性較瘦,多數下胸圍都30,32,34
下圍有36要欣宜,肥媽先有
連登仔日日上網叫要食16歲以下,大波靚女處女
又要人唔嫌佢地外在
女人有咁嘅條件都唔會揀你地啦
唔識cup數點計,唔識內衣數字係乜但又扮專家笑人個個平胸,口講唔要假波唔要日本台灣歡樂杯但日日對住日本台灣假波kol明星打飛機
日日要食台妹日本妹鬼妹
瘦就算大cup都唔顯胸,cup只係上下胸圍相減,同胸大細冇關,一般人又唔會出街下下低胸
冇同理心,開口埋口話人,事實隨時女人手指都未掂過就踩呢個踩個
因為去台灣既港女通常係港女入面最樣衰果班
講靚,去加拿大/澳洲/美國>支那/英國/其他西歐國家>>>>>>>台灣,東南亞

而去台灣既格又再臭過去東南亞既,因為好多為左入台去奶人台灣No.1
我份人工同台仔差唔多
我係港幣佢地係台幣
做咩要搵台灣人拍拖?
台灣男仔當完兵已經屌打啦 要腹肌有腹肌要車有車要樓老豆老母又有地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞