發現大部份港女去咗台灣之後都好後悔

212 回覆
1375 Like 175 Dislike
ppt=台灣連登,2ch都係,都係啲偏激論壇你覺得就代表主流意見嘅話,港女應該即刻喺香港都冇人溝,被世界唾棄你地應該人人拖住件㗎妹台妹日本妹,但現實呢
受歡迎又未必,但一定易溝過港女

我有個台灣ex 打機識,同佢一齊打機,去台灣搵佢食飯,傾兩傾第一晚就肯跟你上酒店房

如果住台灣一定仲易
覺得會打台灣既on9 d
又攞真嘢嚟講
人唔笑狗都吠
karen去咗邊
台仔大男人架去到打鳩你趕你出街韓國一樣
其實台妹唔係真係咁多大波
唔好睇太多ig見台妹就以為大波多的是
申利在台讀緊書既垃圾
計唔計政見?
ching係gay?點解我要妒忌佢食洋腸?
以我真實台灣生活經歷我會話港女係多仔溝台仔覺得港女講廣東話好cute

同埋的確無論港男定港女
拍埋台仔台妹身邊都係少好多鄉土味
你睇開ig 啲台妹kol唔覺姐
留返香港你最少多左機會
兒登分分鐘係拖低港男水平嘅主因
咩男人都好 絕對唔揀連登仔
客觀啲講 香港西女人比較多 唔代表其他地方無西女人
咁點解西女人比較多呢 心照啦大家
我有個fd上網咋 都溝台仔溝到爆廠,叫我點信樓豬
港女無波一路都係得個噏字無數據support
反而港男j細就有

港男陰莖平均長度11.19cm,全球倒數第5, 專家:絕非愈長愈好!
https://lih.kg/btnjxDV
#67 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

但有幾可有港女拎過出嚟講

講身材無身材
講錢 香港有幾可男女同工不同酬
你搵到人地一樣搵到
講性格,連登仔有資格話人閪格?無嘢呀嘛
真,見到啲o靚模封自己做乳牛咪神就覺得尷尬
點會無

我都識一個
我個frd去日本浸溫泉見到條女勁瘦但有個假Dcup
以為日本妹都興隆胸
點知出到去聽到佢講台式普通話
即刻不意外了
好人好者點會嫁台灣 嫁得者唔方高質。
好聽D係樸素,唔好聽就鄉下
同埋好多都唔太叻,講緊唔係扮Q扮蠢嗰D
係真心少咗條筋嗰啲

仲有好多人話好羨慕佢哋識煮飯
其實台灣家庭菜都唔係真係好好食,佢哋要求好低
一係勁肥膩一係就白烚,湯係有味嘅水,廣東菜真係贏十條街
擺盤擺得靚嗰啲咪係港女KOL level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞