玩左交友app一排勁有感(69)

624 回覆
8 Like 8 Dislike
通常就會係一問一答
如果試左幾個唔同話題都係咁,即係唔係好啱傾,就唯有next
多啲傾 多練習

衰咗唔緊要 繼續試吓同唔同人傾
上youtube睇吓人哋d教學
放膽傾 個人大方d 唔太計較得失
多啲講笑 幽默 flirty

話題最好small talks
Small talks aint small if the person u talking to is important enough
最簡單例如係講食嘢 當你哋而加中環食緊居酒屋 可以講吓附近有間yakitori 叫yardbird都幾好
講去邊到飲嘢 就講隔離街間COA 成日迫爆冇位 話佢邊杯邊杯咦嘢好飲
平時有冇玩咩運動 可能做gym 打網球 yoga
可以約埋一齊打
又可以自爆話自己其實好毒有睇動漫 可能對方其實都有睇spy family

男女都係 但特別係男仔 如果你飲飲食食方面比較識得多嘢 英文上面d法文字eg: 紅白酒嘅提子名或者意粉嘅意大利名識睇 都可以impress到對方

例如有好多人到都仲將 Pici讀做 P 時
其實係P 池
如果對方識讀 但你讀錯 就可能扣印象分

其實交友唔係畀你用嚟識 「女朋友」

而係用嚟畀你識potential dates 或者叫做Romantic encounters
你同對方傾計或者約出嚟食飯嘅目的係
Show the other person a good time and also enjoy the conpany of each other
嗰個date/ 嗰晚過得開心 輕鬆就夠
其他後話 唔需要太上心住

試吓Enjoy 同對方傾計相處 享受個date先 有時諗太多 計算太多 仲難發展
晚喔各位
午喔各位
嗰個date/ 嗰晚過得開心 輕鬆就夠
其他後話 唔需要太上心住

試吓Enjoy 同對方傾計相處 享受個date先 有時諗太多 計算太多 仲難發展

屌醒左我 好中
大把選擇
晚喔各位
我明白

有時識女仔真係睇夾唔夾

唔一定代表你客觀條件比對方差 可能只係個女仔同佢比較夾啲

與其在意自己係loser
不如多謝個女仔畀咗5個amazing嘅約會自己
佢畀咗一個月開心嘅時間同你相處

有咗今次經驗 你下次識女仔就會更得心應手
晚喔各位
早喔各位
晚喔各位
早喔各位
咁似我舊年 一月到三月時咁 一月一齊 三月返英腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞