涉助納粹屠殺逾萬人 德國97歲老婦被判有罪

119 回覆
252 Like 6 Dislike
著草比人拉左之後入左察

5日咁大把
咁佢為咩著草
佢個律師好似有講
再加人地無罪假定

不過照樣敗訴
反而想睇detail 判詞
判兩年令其有案底
德國護照191個免簽落地簽 40幾個會block有案底的德國公民
等於得150免簽 仲下賤過得171的香港護照 這恥辱
97歲唔通仲搞移民咩
為錢做政府?
師兄你做咩工咁陰公
DLGH
要 平庸之惡就係呢啲 唔好講咩唔使搵錢生活 德國呢個呀婆就係話你知有罪
最後會唔會有審判另一會事 呢個世界冇報應 做賤種通常生活好 但唔好將自己做壞事/做惡魔講成係啱 唔關自己事 個個都係咁 所以唔係仆街
成班根本諗錯晒唔搵九十幾歲既做show 唔通真係幾十年前搵班後生既出黎祭旗咩

係過左咁耐先可以做個樣搵班未死既出黎做show
個阿婆1945年之後去左邊? 東德?
咁長命都益咗佢,九十幾仲識走佬避到幾個鐘,啫係行得走得
依家先判咪遲
其實係。好多納粹科學家/秘密警察明明殺人最多,但係因為冷戰要用佢哋啲技能,唔殺唔拉之餘仲俾個新身份佢去西方/蘇聯升職加人工。就算日本特高都係,一樣特赦改入公安廳。

所以其實個世界根本得啖笑。咩公義咩判決根本垃圾黎。所有嘢根本只有利益。
個感覺係成個港共俾人審,最後得個ACO有罪。
到文員仔已經成八十年後, 其實都只係象徵式
Honecker 係一早走人去阿根廷, 最後當地死
睇上次搞"第二帝國"就知, 德國現在好似被改造到人蓄無害甚至被話係狙膠大國, 但=普魯士傳統未死得晒
97歲仲坐唔坐到飛機?
97歲坐輪椅都走到佬
茄哩啡就要坐兩年
戈培爾反而無罪痴撚線
一早殺晒全家自殺死咗
佢得罪咗猶太人呀係某個國家,殺咁多人做咗高官了
死左係報應
未死又係報應🫰🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞