涉助納粹屠殺逾萬人 德國97歲老婦被判有罪

119 回覆
252 Like 6 Dislike
知道又點?一個秘書仔可以做乜?係咪要佢擸嘢同其他德軍搏火救人先算冇罪?
處以兩年徒刑,緩期執行

判嚟托柒咩
無撚有錯!!!
辛亥革命果陣話要驅除韃虜 結果漢人上左位之後為左貪埋滿蒙藏彊D土地 搞個中華民族出黎 以前既仇一筆勾銷 滿清皇帝為左皇位出賣中國人 跟日本人走 仲可以安享晚年

日本同德國都係邪惡軸心國 但係日本殺既唔係白人 而且美國需要非共產主義既亞洲國家做盟友 宣傳日本人戰前幾咁慘 比人洗腦 比人用原子彈炸好無辜 美國唔應該用原子彈 日本同德國既下場差天共地
民族認同
就算係做ACO,你都係幫緊中國香港政府,企喺敵人嗰邊幫敵人更好咁殘害自己同族嘅人

都係嗰句啦
做政府工就唔該靜少少
唔好話自己好黃乜乜柒柒
唔配
就算你暗地裡做幾多嘢幫市民甚至對抗政府都好
你名面上嘅身份就係殘害同胞嘅人
唔可以怪人屌你
根本就係咁多私人工唔打 係要攬住政府工再大聲話自己黃 咩霸住個位唔畀大陸人做 為錢就為錢啦 偽善
我都諗起呢套
唔記得咗個名
The Reader
有報應D賤人點會咁風光
做下文書工作都有罪
on撚9 你係咪平時話人有報應自我安慰嗰啲傻仔黎
持平啲講,一個都未成年嘅仲要淨係做緊秘書,如果係你又可以做到啲咩?就算佢唔同意裏面做緊嘅嘢佢都冇能力阻止到
要交數,咪是但搵個就死嘅出黎囉,下次可能搵個盲嘅話佢偷睇國家機密
屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母
有人大罪過佢就等唔使審佢?咩叫「為審而審」?程序公義 is a joke to you?
恰佢 講到佢無辜咁喎
百病纏身長命百歲
殺多3999萬咪可以立像當神拜
殺得1萬太廢就被定罪
原來只係幫人寫紀錄
日匪天皇就乜事都冇
查實點解突然黎告既
證明外國對於中庸之惡都係認為有罪
兩年都算係合理
宜家啲監視鏡頭仲多過當年集中營,老野輸嘅係時代巨輪同科技
單論鬥志同黃金精神真係未必輸
你估真係有耶蘇
姐係佢做左咩事? 淨係睇到寫協助 冇睇到點協助
要審大把人要早審過佢
呢幾年係咁捉班80,90歲 + 極低層出來

好似柏林圍牆
大把高級官員唔審
審個開槍士兵

睇下前幾任東德總理,總書記
有幾多個要坐得耐

Stoph 關押左幾個月 以無法庭審為由取消
Honecker 用癌做理由又係唔駛坐

呢幾年係咁捉呢班人出來
唔係為左咩程序正義
係因為有關係大人物已經死哂
呢班納稅相關群體係社會都已經極小眾
就算唔死都己經80,90

呢班人只係廢物利用
攞去證明德國依家有幾文明,先進,轉型正義,順便講埋啲左膠價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞