FIFA官方認證: GOAT之爭論已經結束

374 回覆
551 Like 21 Dislike
fifa都唔識波唔通你識咩鳩仔
佢鍾意擦鞋仔
其實一個正前 一個會落中場攞波玩組織 咁比係冇得比 伊巴當年都35 36去曼聯 都係交到功課 係AC 38-39都係有料到
條友不嬲出名on9包拗頸
以為自己看透世事咁
防線好一班 唔係掛 其實係中場勤力幫手擋咗好多 中場一冇力 你睇下荷蘭法國點樣短時間內追番

今屆阿根廷贏 條中場線功不可沒 enzo mac allister 夠哂勤力 助攻助守 De Paul 一個癲狗中場係咁掃蕩 Alvarez 都好勁 前面迫好多 成班個人能力唔會話好頂尖 但真係全部幫美斯賣命咁 尾段同加時中場開始迫唔起 俾法國狂攻 就到龍門救世
連燈仔:美欺基本功好差
咁似某登仔
前一兩屆有阿古路 希古恩 馬斯 泰維斯等等 個陣容名堂好響 不過雷聲大雨點小 今屆反而隊又面無咁多大枝野就打出好成績
其實一直都係得前線華麗
阿根廷隊友強你都講得出?你知唔知球王美沙之亂?
真係識踢波既係咪講緊尼馬,碧咸,比利,大哨,諸如此類?

佢地好認同下喎
好羨慕C朗仲可以繼續追夢
美斯已經完夢啦
你幾多歲
其實比利都未死,可能巴打係幾歲既時候睇呢
一於開間LIFA頂撚死佢
麥總唔搞人妖, 下個會唔會係佢?
事情係2014 後邊打得好過前線 有睇都知係馬斯查蘭奴carry 先入到決賽
飛剷搞到肛門都裂埋
反而C朗2016班隊友就真係想幫佢贏個歐國盃咁 當然果時未有咁多big name 無Felix Bruno B silva cancelo 而家果堆就算表面上無唔妥C朗 但實際上點都應該有少少既
唯一得Dalot真係C朗迷
而2016堆二線兵 Joao mario William 摩天奴連拿度山齊士 點都無咁有性格 當然仲有C朗熟既隊友 Nani quaresma pepe
朗狗仔仲出黎拗
我同意呀
FIFA咁on9 以後FIFA旗下既任何比賽都罷睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞