FIFA官方認證: GOAT之爭論已經結束

374 回覆
551 Like 21 Dislike
應該咁講 當年的施丹係而家的摩笛
如果冇c7同美c
摩笛/賓周馬/屁馬/蘇9 呢一輩應該冇咁抑壓

如果硬要講 施丹同朗拿度都係呢個水平而已 生於這個時代 都加入唔到瑜亮對決
踩到變左唔入流
上屆佢啲隊友慘不忍睹
今屆開頭搭前面個馬天尼斯都係食屎
反而輸咗場波
改出哥帥送俾佢哋嘅Alvarez
試用用Mac Allister 呢堆先有起色

仲要阿朗同美斯比
葡萄牙仲傳緊佢同教練唔妥同年青球員唔妥
阿根廷呢邊
由幼到老到教練
都覺得幫美斯同阿古路圓夢係自己責任同理想
呢種可以令全隊團結嘅凝聚力
已經唔係個個做到
咁你講哂 唔駛數據都可以吹到變球王
痴撚線,為左夾硬講雙驕,施丹都變到無咩特別
班花迷似足建制派
上屆個美沙真係唔知做乜撚
兒登仔幾時變到咁聽建制話
世界盃都係FIFA 頒嫁

要另起爐灶搞個on9仔鐵塔盃先搞得掂喎
一個用頭髮claim入波,輸波踢人打小朋友既史二
咁就結束?我朗都無話唔玩
唔比佢四年後帶領提子拎世界杯反cup既
我都想有5球,但阿根廷互射4球就贏咗
只要提子足協肯長期寫張25 人名單,C柒踢到60 歲都得
原來摩連拿>取消佬
羅美路>迪亞斯
奧達文迪>比比
以家美斯離開左巴塞球會先係小花 完全靠美斯
Alvarez真係有種哥帥對美斯嘅祝福禮物嘅感覺
對澳洲同克羅地亞兩場真係救全家
阿根廷真係睇住越入決賽就決心越強
亦越變越好(後防垃圾冇得救)
同賽前賽後個個都同一條心想幫美斯贏個杯嘅感覺
先令人覺得尋日場波偉大
而學出面post話齋
都要多謝包皮演一個深不見底嘅大反派
先令場波咁經典
場場mvp 除左4 球12m 仲有3 球入波 3 個助攻 仲有其他數據
老馬 當年 拿破理d 隊友 真係廢到哭

未黎果時差d降班。

當年意甲要對住 栢天尼 雲巴士頓 幾鬼好睇
5個12碼,做到出面
差2年 你話差5-10年就話姐
癡撚線 仲利申
Pin this la
冠軍廷條防線性感都算,琴日仲要整兩球on9 既十二碼令法國打返起
琴晚場波真係有今生無來世,真係見證一個球王圓夢

我覺得就算麥包比㩒踢又可以好似美斯咁勁都好,十二/十六年後既世界盃都唔會有琴晚果種熱血
因為佢2018 年已經拎過,無果種唔拎會抱憾終生既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞