[Buddy+Na.V+LUVU]221219 MERRY JUJUMAS 230225 VIVIZ香港見面會(26)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
咁難得既機會 排除萬難都一定要去

你有冇睇過演唱會
你都識講10年前
邊有咁多中學生na.v香港大部分na.v應該都冇咁細?
fc個ig有講的
係度睇完大家講 其實老實講d飛會唔會好搶手公售真係搶到飛?
台飯唔知會唔會嚟
不過收到風果邊都覺得飛貴
冇寫
不過我自己以往經驗跟團都會俾到位

收到風情媽唔見咗銀包
坦白講呢個價fm 好大機會滯銷
又唔係睇韓場 點會有1期會員特權
早排佢地韓國本地個場fan meeting都係傾計玩遊戲多 始終唔係演唱會性質
同埋佢地而家都唱唔到本身여자친구d歌 頂盡咪唱首rough+밤 再唱埋Beam Of Prism同loveade個堆 我諗可能大概7,8首左右

不過就算貴 老閪都睇啦
玩勁多小遊戲又真係唔係幾好,講一句嘢就翻譯講一講,覺得好噪好煩
其實陣間12點HKBU都只係「開放報名」咋 都係要鬥快先會跟到團票
最終佢跟排名先後會再正式send email叫你俾錢HKBU
咁所以我覺得本身報名呢個行為係no cost 點解唔報?
HKBU呢到你唔夠快搶唔到既話 到時仲有得經網上撲飛 等於雙重機會
同埋你又唔知剔走左HKBU團票位之後實際上到時係網上開售既位剩番幾多個 所以我唔會冒險齋係等1月9號
最後跟據經驗 HKBU既位普遍唔會太差既 各位巴打你地自行斟酌啦
我就但求有張飛入場就滿足 就算坐後少少睇大螢幕好過連螢幕都冇得睇
不如你諗下如果要親自飛去韓國睇佢地要幾錢
又要機票又要酒店又要其他支出
唔知會唔會改變到巴打你既concern
1280大D機會中咩 況且我地又唔知實際上1680同1280分別有幾多個位
我當上面個seating plan係岩 藍紅比例約1:2 個場1600個位 即係約530個係非VIP 1060個係VIP
100/530 = 18.8%
400/1060 = 37.7%
有錯請指正
佢都唔係第一次唔見卡了 成日咁唔小心
最驚係啲大陸閪會跟住一齊搶飛
我地viviz 玉華個喎
希望唔係個呀嬸做翻譯 譯得唔準又kick
佢哋最叻就係口裏說不 身體卻很誠實架啦
HKBU啲位會好閪咩
我記得2017港場派到好前
(雖然隔離有個濕鳩場攝)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞