[Buddy+Na.V+LUVU]221219 MERRY JUJUMAS 230225 VIVIZ香港見面會(26)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
想當年貴飛拍手邊洗抽
啲飛唔夠分
而你同個fd就重覆報名
真係要講番句金句 ...咩玩法...
好心就全部1680都有
師兄唔好老屈,你搞串個party主辨見到之後冇,大家都冇得玩
首先,同大家道個歉。原因是我不應該以第一人身去講呢件事。

再者都公開向HKBU 正式道歉 , 因為是我位朋友幫我一齊買,所有野都係佢同我講 , 現在了解,上面位巴打所講既野係對 的 ,真係唔好意思。

當然,我們原意是想訂$1680 , 不過收到email 時佢無睇清楚,再睇尋日comfirm email 時先發覺出左問題 ...

阻左大家咁多時間,真係對唔住大家 ...
唔緊要啦 搞返清楚就無問題
大家都係BUDDY/NAV
睇FM最緊要開心
BTW~咁你宜家係咪等公售??
唔緊要呢句 好似唔到你呢啲花生友講
引戰完講句super打和啦就算?
On99
你真係多得你朋友唔少 建議絕交

下次又跣你一撚就唔好啦

巴打唔要1280就記得讓番兩張比排緊union補飛既朋友

替你感到可悲 有個咁既朋友
比左幾次下台階都堅持自己冇錯
你wae爛塊面都要繼續斷章取義
唔好話人唔比面你

喂!
仲有唔知來去衝出嚟嗰啲呢???
唔係好大聲嘅咩?
邊個痴撚線?
估唔到咁多年呢個Po都仲係咁多笑料
人地都講左SORRY 講埋原因
咁你仲想點
我就係笑料
咁快就原諒佢
無乜後果咁 好快又會有下次

更何況佢本身個指控可以導致好嚴重嘅後果,
自己又未搞清楚就衝出嚟柒
完全唔值得同情

牙情套電影好唔好睇
知唔知佢哋啲戲點睇,我好想睇隣果套
想睇佢錫錫
要開美國vpn

網路劇
1.《魔女商店再開業》角色:李海娜 上架日期:2022年11月09日
影片連結: https://www.viki.com/tv/38475c-the-witch-store-reopens
肥世
好耐無見既 初心
證明啲人無走過 都係同一班人
真係,自己柒完一句Sorry就可以乜都唔洗理咁好嘅咩
仲要慢鏡Close shot
擺明話比人知
佢唔係借位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞