葉劉淑儀:將邀請Google負責人到立法會交代 若果仍然不來,則是觸犯法例可被判入獄12個月

367 回覆
819 Like 41 Dislike
DLLM 證據確鑿仲邀請?搭佢番差館慢慢傾啦
分唔清邊個賓邊個主
刷存
google總部班渣fit高層表示: 乜水黎?有本事黎美帝領土告9我囉welcome wor, 咩突拳髮郭鞍髮咁把之閉?拎過來睇過 咩頭潤咁細既村代表咁大口氣,睇過~挑,理黎都side gas
搵個intern黎ok
忠誠廢物嘛
邏輯正確
但唔知班友係洗腦小粉紅化後變真蠢左定真係扮蠢
google唔派負責人去,佢判邊個入獄12個月?
大陸都唔撚理
依班垃圾係都要搞大佢

#42樓個post有講
外交部有出過聲
如果自己有法例可以盡量處理,就不要麻煩人大常委會
臨尾靜靜雞補一刀插自己友
睇嚟真係想玩死香港
佢真係白痴唔係扮出來,擦鞋擦撚到連拖鞋都擦
如果唔來係犯左咩法

其實搜尋器又唔係得google,搞得google點解唔搞埋其他
金牌加速師,香港嘅滅亡,能唔能夠加速到前所未有嘅地步,就靠晒你哋啦

焦土之母777走咗之後,有姐姐頂上,盡情咁加速

新加坡啲香檳已經無貨好耐,年頭開到年尾,香檳當水飲咁制
擺明故意搞大件事

搞google美國巨獸企業,班友根本係想幫習帝添煩添亂

之前啲人話香港政府係江派

我而家真心信

唔係習近平對家,無撚可能特登搞Google,擺明想搞大件事上升到國際level
再嘈既話可能唔係香港封Google、而係Google全面停香港service呀
睇住呢啲港英培育出黎既精英,變到農村級村委水平
好快除名啦,在港營商受港共威脅,Google 都無,外資都走佬

International Finance Center變成Guójì jīnróng zhōngxīn

支持拉9 google負責人!
黑社會
我覺得葉劉班友似係江派多啲

件事太on9,好似故意想中國同美國不和,引致習近平權力不穩咁

居心同後果都不良得好明顯下
支持呀 GOOGLE 想反中亂港 拉人LA
到時柒咗佢哋就會話係因為2019黑暴搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞