一齊回顧同欣賞下超人:Man of Steel

99 回覆
167 Like 11 Dislike
超人打架來來去去一拳打落人好遠再飛去打多拳
個套路變化太少好難吸引D非粉絲睇
又唔係一拳咁有垃圾英雄舖路
點出正傳都冇咩人睇
睇卡通片例外
超人唔救地球老豆嗰度我睇到屌撚咗出嚟…
Lex 好似溝埋咗joker咁,唔知JM9…
BVS 又係劇情太撚戇鳩…Why did you said that name? Why did you said that name?本身batman 要殺Superman 嘅理由已經夠晒夾硬,轉個頭嗌下Martha Martha 就冰釋前嫌咩事都無…太撚低能啦。成套戲最好睇就得batman 用洗手盤鋤鳩Superman 嗰part。
Why did u say that name先係經典
Henry Cavill真係冇前任咁perfect
後面果d仲垃圾
呢套變成最好
BVS 嚟㗎Ching
我知2個有superman既戲相比之下呢個先經典
我淨係知啲人唔鐘意呢個超人太陰沉好唔陽光
Zack講過係過度黎
如果佢繼續拍超人會轉變
9唔搭8 ironman係人類 superman 係無所不能既外星人
Bvs入面人類對superman 既反應正正代表左老豆對於人類既擔心係正確
占根一推
人地一話唔再演就攞出黎吹奏
好睇係事實
100正評
係雪地學飛果幕好熱血
打darkseid喎無敵?
其實拍得似老變
事實超人打戲係好撚難處理,因為設定上太撚勁,結果同level差唔多嘅人打好易變龍珠咁。
就係要打到龍珠咁 mos對超人既打戲處理得好好
唔似marvel果d超人類淨係撞黎撞去完全打得唔好睇 又表現唔到個強大力
果陣睇覺得悶悶地
要夾硬屈死老竇
根本正常情況,都一定係由後生仔去救狗。
咪就係話左唔想比世人知男主係咩人囉
一係就着suit救 但個陣佢又未攞
就係話呢樣說服力唔夠 點會睇住老豆死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞