連登用戶「硬膠胸奴」多次發文要槍決警察法官 今判囚8個月 蘇惠德:言論衝擊司法系統 要判刑阻嚇

213 回覆
36 Like 203 Dislike
依家咁睇,港共故意強調連登但全部都係跟Facebook/高登拉人
其實一google你個用戶名同site:lihkg.com已經可以出到你係其他post覆過乜野,再加埋你自己既post,gather晒全部文字,係入面再search近似fb、ig、email、tg ac,地址,其他可能同個人資料有關既pattern,基本上整個program就可以全自動咁list到出黎。你冇講過自己資料咪安全,但佢肯定會target好多個人,咁岩有一個有曝露過自己資料咪查佢拉佢lor。佢最終目的都係要起一個威嚇作用等你上網唔敢講野姐,講真咁多人講過咁多痴線野唔通真係咁得閒個個拉咩
即係響街俾狗查呀
30歲無業男子過去1年多於連登討論區多次留言發文

連登充斥着呢啲廢柴垃圾公屋攞綜援仆街
咁輕手,條癲佬話要殺人鼓吹暴力,根本就係恐怖主義
為做過嘅野承擔刑責,
亦期待其他逃犯儘早伏法。
有得個個拉佢實想,班國安狗同黑警無能做唔到咁解
有超級電腦用都係咁廢
完全同意,中共應該認清史實承擔六四屠城責任
承擔刑責早日伏法
次次講到咁啲人都啞撚哂淨識負評
但你都未俾人拉喎
連尼住條仆街出賣個機會係有但唔覺得係好高,怕佢leak同俾人hack多啲
條撚樣咁鐘意adsense賣廣告同搵黃店合作賣周邊搵食
俾差佬豆 可以咩都知
支持

「成隊國安警制裁 同制裁所有法官」
「香港起碼要槍決處死 六萬名警察 所有法官 檢控官都要判死刑」

你可以黎英國拉我了
鍵盤世界就得
現實得把口
我成日以為好似睇戲咁撳兩個制佢地就查到成個forum既用戶ip同isp email
cctoy最多呢d無業鳩up佬
成日講埋d無謂嘢呃正評
結果俾人周到就死晒狗咁
好似老鳳咁
淨係識紅色大字copy and paste
原來現實係一個油頭肥毒撚
上庭投訴
然後個官咪又
「我唔知呀 唔知呀 唔好同我講呀」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞