連登用戶「硬膠胸奴」多次發文要槍決警察法官 今判囚8個月 蘇惠德:言論衝擊司法系統 要判刑阻嚇

213 回覆
36 Like 203 Dislike
實體狗查身份證果時
拉撚左呢d暴徒就岩啦,散播呢d危險主義
查google,係咪仲有一個姓徐的一齊拉左,關唔關事,但又見分案處理?
多數比周到 多數都係社交平台出事

基本上d黑警查到果條友言論咁激

10個差唔多10個都有埋連登account

現在連登仔差唔多係班共狗最頭號敵人

所以佢哋一定係擺連登上台 嚇到你哋班友唔敢出聲
Only you
現實鳩縮
又拉一個連登仔
香港仲有咩嘢可以講?
唔通喺討論區問大家今日屙咗幾多舊屎?
估吓有幾重?
臭嘅級數?

不過可能亦會犯法
煽動網民作出浪費廁紙及廁所水罪
佢仲有同啲黃店合作,真係唔撚知
答案「一定」關/唔關連登都係偏頗
連登「聲稱」將登記email單向加密, 即係交個Database出嚟都冇得還原...

噉我哋睇下過往玩連登奶嘢嘅人
有一單好小心都拉咗 => 連登已跪
咁多單拉咗都係自爆 => 連登「暫時」未跪
睇 #108 我哋可以「假設」連登「暫時」未跪
(最多都係放五毛PR搵食唔理、唔整PM、熱門好可疑 同埋打壓神秘台)
但都唔好留任何個人資料
唉,硬膠巴打

我玩美股都係因為佢
有冇相
所以大家唔好怪連仔
又係d無業廢青
六萬名警察

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞