哈利王子又爆料 退出英王室因 「我哥對我大吼大叫」受驚嚇

171 回覆
5 Like 264 Dislike
三十幾歲人俾大佬鬧都要出書訴苦 佢咩料
又話唔想生活係傳媒底下。咁做乜退出一半呀玩咩?
親戚關係錯撚晒

阿嫲個大伯變了太太叔
阿嫲個妹係阿姨
威廉對哈利大吼:點解我咁靚仔要甩頭髮!!!
個細佬想嘆世界
講到明返到屋企唔幫手做日常家務
做大食懶

你屋企個老媽子唔係度
做阿哥, 老竇點會唔出聲
做阿嫲當然唔出聲食花生啦
睇人教仔

普通人屋企都幫手執下屋, 換床單, 洗衫, 洗碗
大把野做
你側側膊呑pop 唔做都算

你仲要講出黎話自己唔會做
比我都柄你

分分鐘打柒你添呀
又想攞著數又想做正常人
咁唔鍾意就quit啦 一開始好灑脫咁走人 一定冇而家咁樣衰
建議佢申請入藉中國 一定會攞到好多著數
娶老婆真係好重要 啲女標籤人裙腳仔 叫條仔唔好聽屋企人講
哈利而家就聽老婆講啦 但衰撚過所謂裙腳仔
有句俗語

又要做雞又要拎貞節牌坊
小學生咩
又要拎著數又唔想負責任
阿哥屌柒佢都唔奇嘅
去當兵嗰陣啲軍官應該都唔敢喝佢
好撚變態,事頭婆未香果陣已經同個女人plan好晒收出面錢黎屌鳩自己屋企。
跟手事頭婆走果陣仲話帶個女人黎見最後一面,係咪痴線架,精神分裂呀而家。
係反面咪反面囉。
講完啲on9野比人屌係應份的
支持霉根
大吼大叫?以為住逼住劏房公屋兩兄弟日對夜對先會驚啫,皇宮幾十萬呎都聽到吼叫?你阿哥識獅吼功?
3歲定30歲?
呀哥屌你你咪屌返去
兩兄弟打交都仲得
吹水都唔好吹得咁肉酸啦
大叫下就驚嚇退出王室
幾多歲啊越搞越柒
可能佢古代皇室思維,血統就係一切,天生出來唔洗做都有人進貢比佢
套記錄片其實都算解釋左點解佢地搞成咁,我覺得搞成咁最大因素有三方面。哈利,傳媒同皇室各自推到件事咁,黑婆反而唔係最大責任。哈利明顯從細開始就做唔掂皇室成員,明知皇室一定係要忍,偏偏佢就揀左個一睇就知多口既人,如果做唔掂皇室成員就應該一開始就慢慢離開公眾視野做普通人,但佢又要同佢老婆去代表皇室,邊有可能唔守規矩。佢老豆民望其實比佢仲差,但勝在佢比哈利識得忍。至於英國傳媒就不嬲仆街,同皇室有關就一定唔放過,Diana都係俾傳媒迫死。皇室最大問題係俾傳媒控制得太勁,完全反抗唔到,從Diana個時就已經係咁,要維持高民望所以大多數時間只能妥協,所以就算有假新聞佢地都照食,哈利唔係繼承人就一定要硬食。
英文唔叻少睇外網……但係唔知d鬼佬鬼婆主流意見係點既呢……
得啦知道啦王子,記得夠鐘要翻屋企飲奶奶啊。
原來blm =弱智玻璃心

(突發)斬豬肉聲嚇親細膽小婦人報警
https://lih.kg/784408
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞