哈利王子又爆料 退出英王室因 「我哥對我大吼大叫」受驚嚇

171 回覆
5 Like 264 Dislike
同埋明明王子 大把女埋身 點解揀個黑人 佢係咪有種報復家庭 報復皇室心態 哈利一啲都唔似威廉 威廉又穩重又識顧大局
真係見仁見智, 佩服佢地離開皇室自食其力
點都好過kate middleton呢隻大食懶乜都唔做
仲救咗哈利出生天,Diana在天之靈要多謝梅根
承擔一半,退出一半
敢大個人知唔知咩叫承擔,其實比人屌有幾奇
睇唔透到底佢套紀錄片講緊咩
想問樓上係點得出 lee 個假設
佢又唔係承繼人,唔覺得會有敢大壓力
其實佢留係到只都係王室成員陪襯,有幾多人會 focus 落佢到
你估卡米拉唔想咩!
如果仲未收經, 生到子宮爆
戇鳩仔
加拿大只係掩眼法
認同分開對雙方都好
但睇你吹咗咁多日究竟邊fuck自食其力?
你踩梅根都好多日啦! Fuck off!
有冇「把他往死裡打」version
你真係佢哋條蛔蟲
除非佢哋話佢哋賺到嘅錢捐哂出去,我就信佢哋兩個講嘅嘢
否則佢哋只係寄生蟲
又係咁
根本答唔到
唔只佢老婆啦 後面應該成個左膠勒索團隊
可能係amber heard個班
d料其實唔太爆,咁就收幾億
利申:我主要係睇唔起哈利多啲
咪屈
正常如果有仗打,一定派繼承人去補給線幫下手,安全地立軍功
係蛋炒飯太on9,喺後方幾十人保護住佢都會死
哈利談到:「如果你作為王室成員,你本應該感到高興因為這是一種榮譽,你可以帶領英國不斷前進,你就是英國領袖,但是我從來沒有享受過這樣的待遇,王室有太多自以為是的成員,白金漢宮經常發生矛盾,開始我還試著去阻止,後來他們直接叫我閉嘴,我根本感覺不到自己就是王室一份子。」

哈利:「在晚餐時威廉常常痛罵一些其他王室成員,這在正常不過了,不過也有其他成員被激怒的時候,記得在一場慈善活動休息的時候,威廉表現得很不自在,回到休息室用水瓶怒砸一位才進王室的球員(梅根),當時很多王室成員都已經無法容忍威廉的所作所為,在加上那些常被他欺辱的成員無法阻止一幕發生了,至少有10人群毆了威廉,你可以想像被10人群毆的滋味,在一旁的凱特、佐治王子和夏洛特公主更是拍手叫好,不停大喊:『給我打,把他往死裡打!』當時英女王、查理斯這兩位大佬並沒有參與這次毆鬥,他們也沒有阻止好像一切與他兩無關。」
佢應該仲大聲過佢阿哥咯
呢個細佬當無左好過
互不來往可以減少佢可以作既皇室八卦
講中咗所以傷害到佢弱小心靈
原來你就係英國皇室嘅屎蟲
我係中国人呀屌!
有個咁弱智細佬俾著我都燥喇,屌柒佢係正常。
佢細個踩我書包!
好彩你永世都唔會係皇儲姐
仆街依啲野受驚嚇 做咗皇帝仲得了 你老母做公務員都嫌羞家啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞