點解hp envy 淘寶平超多

40 回覆
2 Like 14 Dislike
係大陸買有時可能會平d, 而且多d款選擇
京東或者官網比較有保障, 質量有問題通常可以直接退錢
不過你唔係住大陸既話會好唔方便, 因為拎返香港發現有問題, 再拎返上去個下有可能比大陸海關抽稅

香港買notebook真係好q貴, 成日都係美金十算
仲要服務,保障都好差...
大陸人咪用番簡體囉
唔洗擔心
辣殺HP ENVY
之前跟大學notebook scheme出左部
用左兩三個月就疾到仆街 重裝都唔掂
已經唔睇片打機

me2 用左兩日蝕一千賣比人
i7 8g ram right click都窒機

用咗差唔多四年都仲好順喎
辣殺HP ENVY
已經唔睇片打機

用咗差唔多四年都仲好順喎

你好彩啫, 除左商務嘅probook / elitebook ok, 其他都買唔過
天貓黎,即係HP官方賣出黎。
辣殺HP ENVY
已經唔睇片打機

touch pad 用左幾個星期漂不突只

ssd好重要 5千4轉hdd 慢撚到
想出新出個部pavilion x360 convert 14inch
model:14-Ba-043tu

點睇
剛剛買左 envy 15 ,開 case 加 ram 超麻煩,2.5inch hard-disk 位又唔跟專用 sata cable ,新手想加 ram 勿碰
香港不嬲乜7都貴 你等us sales都好平嫁 分分鐘平過淘寶
辣殺HP ENVY
已經唔睇片打機

right click都窒機關ssd咩事呀 ...
辣殺HP ENVY
已經唔睇片打機

right click都窒機關ssd咩事呀 ...

屌佢老母 跟poly買左部hp 開機又慢 入到去仲要等5分鐘先叫唔疾
Envy
大陸海關出境好似要抽稅
咁你咪淘寶買

咁個簡體win 轉唔轉到繁中,之前買過小米筆記本要重灌先轉到

灌你老母

蚛蟈狗買淘寶啦,一定係真。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞