點解hp envy 淘寶平超多

40 回覆
2 Like 14 Dislike
最近睇中新嗰部envy 13, 淘寶i5先5899人仔,香港同樣配置賣8999,
比個殻你緊係平
咁你咪淘寶買
咁你咪淘寶買

咁個簡體win 轉唔轉到繁中,之前買過小米筆記本要重灌先轉到
咁你咪淘寶買

咁個簡體win 轉唔轉到繁中,之前買過小米筆記本要重灌先轉到

灌你老母

應該唔會假野掛
天貓唔會假野掛。
我見仲話送埋正版office有冇巴打喺大陸買過notebook
傻閪先用淘寶
翻新二手次貨 你買撚飽佢囉
之前好肉有個巴打買左部咩毀滅者 唔知毀左滅未
我同事有買, 但佢係京東買, 買完第2日就開唔到機, 京東好在有上門換貨, 唔洗自己寄
人地大陸人都落黎香港買
hp d qc 都仲上淘寶買
( Show Blocked User - jw )
係咪樓主個個唔鍾意既留言都負皮左一次
香港買notebook一向貴
唔講大陸, 美國Amazon一樣平過香港多款過香港揀
講緊嘅係同款機spec方面人地選擇多過香港
香港可能得三四個選擇, 而人地響cpu/ram/ssd size/mon res方面可選組合會多啲
係咪樓主個個唔鍾意既留言都負皮左一次

好撚小氣,每個唔合樓豬思維既留言都比人負皮
香港賣機係貴既
但淘寶野
樓豬有冇諗過保養問題
辣殺HP ENVY
之前跟大學notebook scheme出左部
用左兩三個月就疾到仆街 重裝都唔掂
已經唔睇片打機
辣殺HP ENVY
已經唔睇片打機

me2 用左兩日蝕一千賣比人
i7 8g ram right click都窒機
電子產品一定唔會淘寶
淘寶會改入面資料
例如 本身係i3 你會睇到係i5

仲有就係售後服務
唔係間間公司都有全球保
如果無,你寄去中國?

所以俾貴少少都唔會淘寶電子產品
辣殺HP ENVY
已經唔睇片打機

me2 用左兩日蝕一千賣比人
i7 8g ram right click都窒機

touch pad 用左幾個星期漂不突只
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞