[KPOP] K-POP 2022討論區 (64)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike

睡衣眼鏡娘瑜仔
家族愛癲到,
咪臭系,以為SM咁猖狂
我以為甜蜜仔改圖咁撚勁 冇破綻
aespa果到最高LIKE係wendy
red velvet係ningning
咁高估甜蜜仔
krystal
或者入hybe新女團
hybe早排都喺度招募練習生
佢真係靚到傻
你屋企人知唔知你日日24小時關注牙gi動態?
佢一日有25個鐘
已經好多脂飯投訴緊 跟住話sm差別對待
大佬 你睇下gigi點先啦
唔gi
啲脂飯都幾麻煩 仲有下面個行邊位巴嚟
通常有人走就會大發
Apink 、omg 、Le唔識串
大佬 宜家jinni上弦嚟同你講個三團爭好遠
Apink Omg 好前期就走 跟住lesex個個完全冇貢獻
真,dice雖然mix就3part本身勁好聽
有人問我同gigi係咩關係 我地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能我地唔真正認識了解對方,但係我地永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日gigi已經升天,我都會祝福佢,守護佢 反之亦然,我地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於我黎講,佢更加係夜空之中明亮既輝夜姬,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令我既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係我就係諗到呢d野),最後,如果你問我點解中意gigi,我只可以答你,因為佢係地球軟糖人間四月人間機械娘人間雪媚娘人間壽頭人間輝夜姬櫻花心動櫻花初戀皎潔月光花容月態美圖秀秀冰山美人養身美顏女王減肥姬聯合國英文能力者流浪狗拯救者漫撕女漫畫女孩善良女神aespa真正門面givenchy代言人日系黑道邪魅性感善良貴族體弱大小姐奇蹟本身天生idol內枝永利
見Wendy個張60萬
有冇時間表
上面全部走晒嘅都係廢豬扒,今次又唔走個醜嘅

咪覆過你
老人癡呆?
25小時??
私人時間唔關你事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞