紙房子:韓國篇 第二季

117 回覆
11 Like 31 Dislike
鼻有d假
南韓妹有幾個真美人,北韓可能多啲
整到over了
打電話去自首已經痴撚線
可以隨便就搵到枝白色蠟燭
連美國大使個女同Rio 都有kiss
所以東京槍戰嗰時係冇中到槍?我一路睇一路心諗點解中左槍都仲行得走得
笑左 天選之人 睇到我黑人問號
唔係幾明 點解印錢 d錢既流水號追查唔到

啲錢本身都未發行
你宣佈依家新印嗰啲錢全部都係作廢
咁佢哋印黎都冇用啦
原創劇情居然有驚喜
仲會唔會有下一季?
完咗啦
係,誘奸咗條銀行妹,之後條女叛尻佢,柏林拉住佢一齊死
我為咗 李詩宇 先打評價,

我同身邊朋友都對原版無興趣,所以係當新劇咁睇。
我係因為 李詩宇 先睇!

首先,呢個唔係第二季,
只係唔知點解佢哋硬要將第一季12集分開兩Part去播。
整體嚟講,我覺得係幾好睇!

其中最扣分位係,個教授後半段自己控制唔住,感情用事都算,
仲要智商急跌,走去主動投降?
犧牲咗兩個隊友,其他隊友仲咁努力打團戰,佢走去按投降? 欠檢舉?
好彩,又係東京及時Carry,鬧返醒佢。
唯一幫教授兜返少許面子嘅係,因為佢嘅感情用事,最後收服咗個差婆,
如果之後有第二季嘅話,個差婆應該都會有作用。(雖則唔想睇佢⋯)

東京基本上都係全場Carry。場外打鬥又得,內政穩定軍心都做埋。
最後亦暗示咗佢對里奧開始真係有曖昧。
(不過有一幕講佢中咗一槍有少少多餘,反正轉個頭都無事⋯自己整個扣分位?)

最後緊係要講大使女(李詩宇),我睇報導先知原版嘅大使女係無咁多戲份,
韓版嘅大使女明顯加咗好多戲分,好搶鏡,呢個真係最大加分位!
因為 李詩宇 真係劇中嘅顏值擔當,青春後生、好靚女、又好戲! 大把前途!
私底下嘅佢仲會成日喺IG回覆或者讚好大家嘅留言(好多明星藝人根本唔會理會或者回應),
呢份用心細節位真係加好多分!
有留意開佢嘅話,都會記得佢之前有份演出嘅「今天開始契約戀愛」同埋「明星」,
大家繼續支持佢啦!
我最鍾意就係佢主演女主角嗰套「今天開始契約戀愛」,真係好好睇!
從此就真係鍾意咗佢!

李詩宇 世界第一! 我愛 李詩宇!
(修正)

我為咗 李詩宇 先打評價,

我同身邊朋友都對原版無興趣,所以係完全當新劇咁睇。
我係因為 李詩宇 先睇!

首先,呢套「紙房子:韓國篇」唔係第二季,
只係唔知點解佢哋硬要將第一季12集分開兩Part去播。
整體嚟講,我覺得係幾好睇!

其中最扣分位係,個教授後半段自己控制唔住,感情用事都算,
仲要智商急跌,走去主動投降?
犧牲咗兩個隊友,其他隊友仲咁努力打團戰,佢走去按投降? 欠檢舉?
好彩,又係東京及時Carry,鬧返醒佢。
唯一幫教授兜返少許面子嘅係,因為佢嘅感情用事,最後收服咗個差婆,
如果之後有第二季嘅話,個差婆應該都會有作用。(雖則唔想睇佢⋯)

東京基本上都係全場Carry。場外打鬥又得,內政穩定軍心都做埋。
最後亦暗示咗佢對里奧開始真係有曖昧。
(不過有一幕講佢中咗一槍有少少多餘,反正轉個頭都無事⋯自己整個扣分位?)

最後緊係要講大使女,李詩宇 飾演嘅 金安妮 ,我睇報導先知原版嘅大使女係無咁多戲份,
韓版嘅大使女明顯加咗好多戲分,好搶鏡,呢個真係最大加分位!
因為 李詩宇 真係劇中嘅顏值擔當,青春後生、好靚女、又好戲! 大把前途!
私底下嘅佢仲會成日喺IG回覆或者讚好大家嘅留言(好多明星藝人根本唔會理會或者回應),
呢份用心細節位真係加好多分!
有留意開佢嘅話,都會記得佢之前有份演出嘅「今天開始契約戀愛」同埋「流星」,
大家繼續支持佢啦!
我最鍾意就係佢飾演女主角 吳智娜 嗰套「今天開始契約戀愛」,真係好好睇!
從此就真係鍾意咗佢!

李詩宇 世界第一! 我愛 李詩宇!
無佢唔睇啦
啲女咁唔得人造人嚟
柏林正
我反而第一次睇佢係 西西
Tokyo冇咁衝動冇咁黑人憎
Professor同原版劇情一樣
柏林竟然改咗
大使女戲入面好似somi
東京好撚大波
呢套個收尾出奇地幾好
唔知會唔會有第三季
下次驚佢繼續拍會爛
冰冰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞