[MOOMOO]MAMAMOO討論區[55] 黃牛死全家 勿買黃牛 韓場encore再會

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
見到MAMA個worldwide fan’s choice投票殺入前二十,仲要女團入邊淨係輸Twice同Blackpink就知死忠fans尤其係海外仲有好多,呢排只係路人度跌左
Rickroll嚟條友玩鳩我哋咋
我都會係三年嘅思念佢哋一出場我應該已經眼濕濕,開聲唱嘅話我眼淚應該流埋出嚟
仲有機會嘅,放返黃牛飛出嚟又有機會加場
新加坡加場
[ADDITIONAL SHOW FOR MAMAMOO WORLD TOUR [MY CON] - SINGAPORE]

2023.02.08 (NEW) & 2023.02.09

Ticket sales for the additional show will be on 12th December @ 12PM (SGT)

Venue: The Star Theatre

https://twitter.com/lunaestreIIad0s/status/1601039711170359297?cxt=HHwWgsDT-c7IhLgsAAAA
singapore加場,香港唔知會唔會加呢 ?
新加坡都加,咁香港都加啦仲可以激撚死班毒唯
嗰張又大又重 買完佢之後就唔係好敢再入佢哋啲solo專
呢隻大隻到我擺喺櫃會突出嚟買完呢隻就無再買過其他solo專
我信香港會加場
等賣完啲充公飛先announce
點解難買飛 咁細個hall 咁內部又團飛
有幾多張放出嚟賣真係主辦先知

2018 hall 2 最多容納5000
2019 Arena 最多容納14,000
今次hall 5&7 全平地最多得5600 ,仲要開得85%入座

正苦快啲開返100%啦
嚴格上又唔入1秒賣晒,但又的確係瑋有飛就秒殺
原來而家仲係85%
好耐無跟d咩措施
係呀 當5000個位 已經無左750張飛
冇飛炒即刻清靜咗好多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞