[MOOMOO]MAMAMOO討論區[55] 黃牛死全家 勿買黃牛 韓場encore再會

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
但會實力好可以行到最遠
咁呢到係咪解散得
又諗起日場飛咗出欄杆唔俾執
之後可能又到容生日出週邊
咁呢個開po 個樓主要單機了
我都信 但有時候會覺得會唔抵
上次佢哋fs夠膽玩relay song cls
tmi 一開始播歌唔知邊條友較到枝咪勁大聲,金容仙一開聲我直接俾佢震到靈魂出竅,隔離啲人都冇咗反應
我都無

Btw呢個速度睇黎聽日又可以開新post
岩岩專登出咗去睇上熱門未
其實就咁演唱會交換solo咁玩已經好正
開嚟見我
如無意外 可能仲有星個Badge 追佢地好似個個月都有嘢要買咁 但等十年先收到
屋企人鐘意佢地先 所以都有聽開mamamoo d歌 睇完queendom 第二個世界之後更加入坑 平時都爬開文
第一次買飛入場支持 大家都是moomoo 多啲人鍾意佢哋唔係一件開心事咩
仲要有實力可以做到
佢地maria跪地扭果段日日都仲係我個腦度loop緊
上熱門嘅唔好處就係引左班假膠入嚟,大家見到啲生面口記得唔好信哂佢講,自己諗真啲先真fans大家都好感激有人舉報,主辦肯cancel啲黃牛飛
仲要成8首
破橋係咁上下,乜都deadline fighter夠鐘先度啲野出嚟搶錢,搶完之後先去俾錢間廠整 我everline啲碟都未收到
得隻摺左
認真 可以J一世
但係不停睇返重播嘅時候 你就會發現
隻歌始終都係個主人最岩feel
話係全K-Pop得佢哋做到都不為過,首先要歌手級實力,仲要每人都solo過兩次,見到有人仲話隊內平均身高唔可以相差超過3 cm唔係着唔落隊友嘅衫
我到而家諗返第一場都依然覺好驚訝 真心癲呢個idea
4個互solo都已經夠驚喜 點知突然4個合體再唱大家嘅solo歌 又再驚喜一次 呢幕有點感動
真係佢地先帶到嗰種享受音樂同埋佢地好撚鍾意唱歌嘅感覺成件事好如魚得水
想講返呀輝係now 個度係有劇透
而家重睇返先明佢地講乜
咩睇過好多次但又未睇過嘅stage
唉好能正
差唔多日日都要睇一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞