65W Superior GaN 3USB 充電器

97 回覆
3 Like 35 Dislike
已前有過專講充電器尿袋貼文
好似突然間成個無咗?
係手機台出貼的
以你嘅思考方式
去日本110v 係咪行唔到1000MB寛頻呀?
用緊同款,用落無問題
一隻俾女朋友一隻俾自己
又係因為去日本,轉插都慳返(本體係兩腳)
同埋真係夠細,可去馬
唔洗usb a 嘅話買隻belkin 199咋
就算唔旅行係屋企用都唔錯

65W一插得多每個位出得好小電,所以買大啲
belkin 又細隻牌子又唔差
belkin 又細隻牌子又唔差
有冇細同輕d既100w推薦下?
想switch dock mode + 外置mon

本身有隻65w只夠開dock mode,要另外插多隻俾個mon
牛魔王係牛老牌廠,EGO當年做線材就打正香港製造,而家整牛就感覺都有係貼牌嘅,不過學呢到師兄話齋,有咩牌子唔係貼牌啊。利伸我都有用呢隻ego係幾細仔拎出拎份都幾方面,鍾意可以買埋延長線,到時又有一set國際插頭
Magic-Pro ProMini Gw65v 雙PD3.0 + QC GaN 65W 快速充電器

哩隻點睇>?

美水百零蚊港紙有85w,唔知有無得轉3腳定要加轉插,但真心平
最後買咗magic pro GT 68,好撚好用
最近再買埋GS150係屋企用,後悔唔早啲買
Gs150 都係Magic pro?
未用過電器?
dual voltage先會110 220冇分別
如果電器寫明110/220
你交換電壓用有機會燒/冇力
係呀,同時叉尿袋兩部電話,爽好多
洗唔洗叉兩部 係唔係太熱
你意思叉幾部會唔會太熱?
唔覺有熱,唔知天氣凍有無影響
我同時叉尿袋加兩部電話
見啲測試話promini最唔好係會過熱
我都有睇,不過我自己用就唔覺,可能我無叉Mac 機。
好 師兄 唔該哂 咁的都決定買promin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞