65W Superior GaN 3USB 充電器

97 回覆
3 Like 35 Dislike
10間有10間都係代工, 夠膽可以去aliexpress搵, 分分鐘平50%
我都用緊 但未過半年 我唔會推
Verbatim 有隻65w gan 旅行插 2c1a 幾好用 唯一缺點就係正方形係日本有機會頂來頂去
有樣嘢叫額定容量,轉換完電壓之後你5000差2次係差唔多架喇
上黎問你永遠唔會有答案
你只會更加迷茫
如果價錢OK咪試一試囉

隻隻牌子都係大陸造架啦
block左條柒皮啦, 你地真係太善良
係係係 可惜一買番嚟果陣 唔只2嘢咁少
所以我先覺得唔襟用
第一次聽到 110V 會差電慢啲
係咪都要400蚊起跳,想買隻黎dp充電,隻隻都咁貴
點解唔買belkin?
不過算啦,喺連登,冇一個牌子係好
睇啲reply就知,每提起一隻牌子都即刻比人負皮
呢隻又話藍,嗰隻又話代工,唔係就qc差,再唔係就打手
我都廢尻事提有班人永遠叫人買淘寶貨
4百幾有個6位差唔貴,用料足好重手

熱量又唔高
電子牛可以闊電壓輸入
110-220v 很常見,不影響輸出。
事實係個個牌子都有佢優劣 講真話又唔啱聽
如果睇啱嗰隻係支那牌 而佢又有得換插腳可以香港用嘅 而淘寶又有賣仲要平過佢香港代理或者外國官網買嘅 咁點解仲要特登走去有貴買貴咁買
同唔好話我冇拋磚

https://satechi.net/products/108w-usb-c-3-port-gan-wall-charger

https://www.azure4u.com/SalePage/Index/7222230
Zendure係支那牌但換腳款得國外有
用緊65w gan 返工放工真心好用
而家去到4字頭?
上面新出 下面已停產
Ego 240 幾好用
Momax果幾款想買好耐,前排有隻2C2A可換腳抵買,但epc 果邊有用家話有奇怪問題,啱啱自己又壞咗個momax尿袋,即刻鳩縮

其實要香港牌子,GP 65W可換腳都係$199,不過真係唔見人討論,好唔好都唔知,淨係見到爭咗澳洲腳(V腳),但香港三腳就有得縮一腳方便收藏
anker係支那牌子
全部GaN野都made in 猜拿架啦
Anker算做得好好果批
咁又係
買叉電anker係好
唔係買anker soundcore就ok啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞