第一次交收遇到奇怪人兼放飛機

166 回覆
60 Like 467 Dislike

無聊r下水吹啫
如果發生係外國 就會話鬼佬好friendly 唔似香港人淨係講買賣
正常都會等多陣反正都出到黎,遇過買家喺約定時間後3個字先話趕緊黎,自己都試過唔記得咗要約交收,好彩對方肯等,有時等多陣真係冇蝕
唔係,我賣左比收賣佬
呢個post都見到連登有幾個白卡
重點係send行山相做乜鳩野, 仲要係三更半夜send出黎
點會係討論條友10分鐘之內有無覆
凍啊大佬,不如你試下依個天氣再等多10分鐘啦
如果條友有急事到要放飛機,咁樓主block柒佢變相都係好小事姐,佢都唔會care 啦
人哋興致勃勃share行山相畀樓主半句都唔覆

真係好撚無禮貌 佢會放飛機我都覺得合情理
唔出發前confirm都係傻9
約佢上扯旗山 扯住旗交收
止蝕啦,仲等? 只係等 10min 同 20min 嘅分別
係咪要上警訊
冇啦啦send埋啲行山相,佢放你飛機唔約出黎可能係一件好事黎,btw樓主10分鐘就block人話搞大佢,樓主同買家都似係白卡
你究竟係買家定賣家
遲到冇提早講聲已經可以當放飛機處理
跑緊過黎仲晒時間睇電話咩
樓豬可能係女人? 多數d狗公係會借啲意講下其他野
你都on9既,而家呢個機不離身既時代,遲10分鐘覆一定有問題,你估你條女啊
車站黎,唔洗跑
有可能,但都俾人一種白卡感覺
10 分鐘判晒死刑 仲要放上網審, 都唔得係正常行為
個問題唔值 10 分鐘就 block lo

遲到+唔覆機好撚常見, 屌爆佢都得

10 分鐘 block 真係未聽過
雖然我覺得個on9行山買家都係唔會出現,但10分鐘就擺上網真係太失敗...
你明明等夠半個鐘先開post就可以收晒班兒登仔皮
點解係半個鐘?唔係一個鐘呢?
因為你等一個鐘就會畀班兒登仔笑返轉頭,話你on99畀人放飛機都唔識走。
係!兒登仔就係咁撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞