第一次交收遇到奇怪人兼放飛機

166 回覆
60 Like 467 Dislike
可能 gay
屌依條友係另一條友個frd黎,你係咪都係咁
交收唔出聲遲到超過十分鍾你都冇所謂?
岩,有出聲嘅我等半個鐘,或者改期都可以
唔出聲梗係當放飛機架啦,人之常情
癡線佬黎 好似想R frd咁
佢行山關賣家咩事
有所謂都冇計 你都拎咗隻mon出嚟 唔爭再等多幾分鐘啩
都係想做成件事啫 而家你咁樣block咗佢 自己仲要拎返隻mon返屋企仲on9
可能人哋真係就收工俾老闆kick住走唔到呢? 同埋係果啲唔拎得電話出黎既工咁

當你有更加多證據證明佢係玩鳩你唔出現你先屌鳩佢都未遲
10分鐘就block鳩人 笑死 唔比人地有緊要野做緊 樓主似有病多啲 建議條友PO返樓主出嚟
遲到+唔覆機都冇問題
有所謂,但我唔會即刻block鳩人然後post上連登 白卡佬當呢度Facebook ?
遲十分鐘小小事都擺上黎
由對方send啲行山相已經要醒水條友怪怪地啦

諗起之前有個post有user講佢賣野,點知出到黎條友係白卡佬,推介自己整嘅youtube片
你講出名又唔開名開電話,想佢點出名法?
你自己咁冇禮貌唔回覆人想唔想坐上去 抵比人飛G
成班人咁臨收工先俾老闆叫住開番個細會咁 唔通舉手話我去番個廁所先咁咩?
不過你其實講得冇錯 呢個係責任黎 你可以話佢冇責任或者係突然間畀野打斷左思路唔記得收工約左人交收

但係重點係 樓主都係想完成交收啫 都攞咗隻mon出嚟唔爭在等多陣 或者搞清楚真係白卡玩野
佢真係冇責任心遲到唔覆機或者係其他 你可以等佢嚟到嗰陣吊鳩佢 而家咁 玩9自己多啲
半夜三更叫你屙尿
唔識打電話問?
條撚樣無端端影山被你做乜鳩?
遲十分鐘唔係遲到?
遲到嘅人係要死全家
可能我係古老石山

但如果預咗會遲到
我一定會同人講咗先

10 分鐘唔係時間?
老奉要人等你?
遲十分鐘唔係遲?
明知遲到都同人交待聲
冇嘅一定要死全家!
白卡果個係你 全日都唔出聲又遲到 第一次約又話行山又成 關樓主撚事咩
全日潛水仲要遲到 有咩原因唔可以講聲?咩叫遲事分鐘姐?老撚奉?
似渣白卡
過幾日 01 又出個 網上交易巧遇行山友,遲到10分鐘網友反應兩極 既廢文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞