[KPOP] K-POP 2022討論區 (63)

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
造假團成績幾好都冇用,佢哋係應該解散
見到班賊婆我只會諗起李海印,natty,同埋🧡
降狗回力鏢
F lead緊
好..!
aespa都有得拎 笑大人個口

泫雅給忙內送了應援車

前陣子兩個人IG 也互相關注了

評論
1.什麼???????????睡覺要流淚了嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚

2.好想念姐姐們啊 能合體就好了

3.大發4minute也回來歌壇吧 嗚嗚

4.所以解散那時候,泫雅和其他成員關係不好才分開的是謠言吧

5.暈,續約時泫雅和其他成員之間出現裂痕不是顯而易見的嗎?

6.說得好像你是4minute的成員似的

7.那時候是吵架了吧 但最近和好了的樣子

8.天吶!!!!!多久沒見到她們的互動了

9.最近二代聚在一起的氛圍很好 4MINUTE也會做嗎...?

10.不知道內情,但看到友誼長存的感覺很棒

11.4minute本來就是團隊氛圍很好的... 孩子們都很親

12.哇 4minute也有很多名曲 想再看一次

13.啊,可以買4minute重組的股票嗎?

14.誤會解開了嗎..嗚嗚,看到KARA的重組,想起了二代女團的輝煌

15.雖然不知道情況 但希望大家過得愉快...
泫雅昭賢
以前覺得佢地好fd
其實真係忙L到 haechan 同Mark 仲有dream show
127點樣一月comeback
唯有係巴西做cb showcase
就咁聽個part
兩首都唔好聽
Song F 一聽就記得Loona 其中一首歌
佢地和好返會唔會有機重組
hybe
唔係自己出
pledis啲女練習生應該已經過晒檔
佢兩個應該就講和咗,但另外三個同泫雅就未,見IG未follow返。不過既然已經有一個ok,開咗個頭之後點都有機拆得掂。
以為當年佢哋係不和所以解散
如果有得睇4minute comeback就好
唔係解散咗先不和咩
Cube嗰陣淨係續泫雅
好期待再同wuli gigi合作
1金泰妍(少女時代)
3JENNIE ( BLACKPINK )
5柳智敏( aespa )
6Chuu (本月少女)
7安宥真( IVE )
8樸彩英( BLACKPINK )
10趙美延(( G )1- DLE )
11金采源( LESSERAFIM )
12 ARin ( OH MY GIRL )
13林允兒(少女時代)
14金智秀( BLACKPINK )
17KAZUHA( LESSERAFIM )
18 MINJI ( New Jeans )
19JOY ( Red Velvet )
20 SEULGI ( Red Velvet )
21 MINNIE (( G )1- DLE )
23 Irene ( Red Velvet )
24鄭恩地( Apink )
25華莎(MAMAMO0)
26福富月( BILLLIE )
27 SULLYOON ( NMIXX )
28申留真( TZY )

而家個榜靚女哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞