[KPOP] K-POP 2022討論區 (63)

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
vlive 入nmixx channel

Irene x Nayeon
Boys Planet參加者98人開始合宿…開啓出道競爭
據Edaily採訪結果,Mnet新男團生存節目《Boys Planet》的98名參加者為了前往集體宿舍而在京畿道坡州的某處集合,他們將從當天起為拍攝節目開始合宿。為贏得出道資格,K-POP原石們將展開激烈的競爭。
《Boys Planet》是去年播出後誕生了女團KEP1ER的《Girls Planet 999:少女大戰》的後續節目,這次將展現男團成員的選拔過程。
此前Mnet曾表示,包括韓國在內,來自亞洲、歐洲、美洲、中東等84個國家及地區的數千人提交了報名表。同時表示,參與的經紀公司共有229家,一共進行了3輪深層審查,選拔了潛力豐富的98人

準備揀人!!
我報咗到,支持我
我要將睇nmixx vlive 成為我的habit
自貼先啦
Mnet唔畀影相
咁睇下到時,係咪真係有香港人
等等,你自問過到幾多輪先
我係中國山東人
https://lih.kg/3233934
出道位我要做娟皇級數
一出道食仔,食黃鉉辰,玩lovestagram要公司無法確認我私生活。
您深井冰啊老鐵。
去yg ,佢哋專收識作曲嘅醜男
叫佢扮韓國人先
《Boys Planet》香港選手因甄選前於互聯網辱罵藝人及性騷擾男偶像被取消參選資格。
大家就係要睇呢D SM 樣
唔係大陸ling
[Newsen] 7日,據報..

joy red velvet, kazuha lesserafim, j stayc slaying with sama skirt
你都有份,要foul一齊foul
又有香港人?唔好啦
我已經內定左。我老母係開拉麵舖的。
原來係你
J > kazuha >

有呢件Xiang gang yuan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞