2047年 世界各地人口結構圖

297 回覆
82 Like 13 Dislike
"女人未到XX歲都唔好俾飽飯佢食"
未食返夠本都唔捨得死
2047 印尼 巴基佬 崛起?

其他國家 其實都幾撚差老到咁......下一代d 後生點養
真係要有robot 取代human resource 先得

日本又係on9, 唔襯而家開放移民......過多廿年無得救
留名

過兩年返黎睇下咩樣
印度人口數據不嬲都好靚㗎喎
有生之年睇到東亞食子文化收皮
香港大撚把中國人、廢中、廢老娶中國老婆會嚟香港生仔啦
印尼妹
準備投資定印尼...

同印尼妹
廢老女人都好過後生仔後生仔越嚟越少係好事
支持老人
on9
我夠可以話係資本自由主義荼毒東亞文化圈啦
南亞人好過本地人,本地人至撚閪
其實好多國家包括俄羅斯都有槍權嘅,美國唔係唯一一個
開放移民純粹係拋個波落下一代
去到下一代都係會打回原形
兼到時唔會再有咁多移民
2024年再開post更新
美國真係西利,睇得出人口政策成功同有眼光
咁如果國家一旦要實施行"人海戰術"
就要多人喎
儒家垃圾文化
同 60以上男性 比例差不多咋喎......可以消耗到

香港果隻男女比例先叫失衡
2047 印尼 巴基佬 崛起?

其他國家 其實都幾撚差老到咁......下一代d 後生點養
真係要有robot 取代human resource 先得

日本又係on9, 唔襯而家開放移民......過多廿年無得救

咁如果國內民意係反對, 都冇計喎
戰爭死得太多人咪有人生囉

有人口增長唔代表儒家文化無影響wo

歐美都有baby boom啦,但出生率多你儒家文化圈幾多

由期近年儒家文化影響,令年青人壓力好大,情況更加明顯
你又邊位,唔該收皮啦

淨係留句言叫人收皮,呢種留言真係應該收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞