【伊總簽人未】阿仙奴22-23球迷吹水區MMCCCV

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Felix有價 最多加買斷條款
Yes 不過唔知富哥會唔會踢一場又傷,條撚樣對外永遠話自己冇問題
我地成team人都係對足球咁有passion
我諗住會係party 傷 點知係耶蘇
Mikel Arteta’s Arsenal and Erik ten Hag’s Manchester United have been linked with Joao Felix, and, according to The Times, the Gunners or the Red Devils could sign the Portugal international playmaker from Atletico Madrid for €100 million (£86 million) in the January transfer window.

https://www.hitc.com/en-gb/2022/12/02/report-arsenal-could-sign-magnificent-portugal-star-for-86m/
森蛇算好之前放佢提早返球會,依家又錫住用佢
獌又gakpo又felix
無限金錢?
同時間傳緊格拉沙賣盤 唔信呢個時候會洗大錢
吹水新聞嚟 獌好似講咗之後嘅資源唔會好似今個夏季投入咁多
不過下體個價可以參考下
成億唔啦
felix反面都咁貴
我哋爭緊冠又耶蘇傷咗
買前鋒預咗食溢價
上場睇佢後備入黎頂豬sir個位 零作用又慢又頓
伊度老師唔會做水魚。
但踢法又係啲細粒類型,有時落後或想贏波好多時都係燒味最直接, 咁貴買個前鋒番嚟打唔到第二種踢法唔係好值, 亦唔覺得阿達會買, 覺得買咗耶穌同續nk就唔會買佢
黎緊賣盤
俾隻油王入股實不堪設想
如果簽felix, nk就賣得 , 但nk高薪續咗約,應該唔會賣得貴

同意冬窗簽個plan B燒味前鋒最好
short term免簽朗哥半年都可以考慮吓,前提係佢肯減薪
廢朗似唔會留英國
Felix借算啦 馬體會獅子開大口 點買得起
咪講咗去沙特仲ff
含啦無耶穌!
佢唔出糧都唔撚制啦仲朗哥
唔講實力 淨係講佢場上已經成日勁放負又唔追
場外仲要好似最近咁搞事 真係咪玩啦 想搞死隊波咩
白隻狗死左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞