【伊總簽人未】阿仙奴22-23球迷吹水區MMCCCV

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
表現唔好 搵d 野賴下姐
足球員嚟到打份工啫
意假大把塞狗同其他南斯拉夫國家一隊啦
都無聽過有打交
荷蘭似贏唔到美國
馬明條垃圾都現晒形
仲有人迷
打份工
當年MK都係政治原因無去阿塞拜彊踢歐霸決賽
沙哥都唔止一次政治表態

派大哥回家
final牙朗對小花
攞國家政策同球員私人關係比
事實就係球員同隊嘅根本唔會真係理咁多
沙加自己都同過塞爾維亞裔嘅一隊
都係無衝突
人哋沙基利一樣出名反塞狗
佢自己同啲塞狗一隊又係咩事都無
摩迪自己係戰爭做埋難民
跟住祖域去到鍠個陣都話摩迪係最幫佢嘅人
英國啦
巴丁有冇motm
我最唔期待嘅事出現了
巴丁可否不要傷
耶係咪之前都傷過呢個位?
Mk 果次係話擔心人生安全
沙哥似做國家隊教練
In the post-match celebrations, Xhaka put on a shirt carrying the name 'Jashari'. Asked afterwards what it meant, the Arsenal midfielder claimed it was for Switzerland squad member Ardon Jashari.

However, the name carries significance in other ways with Adem Jashari a late founder of the Kosovo Liberation Army, a Kosovo Albanian separatist group that fought for independence from the former Yugoslavia.

同派對一樣禁有智慧
本身戰亂
黑鬼都唔走難過去
美軍一號接實打反擊
同俄佬一樣成班racist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞