[LIHKG] Galgame推薦及討論區 84 柚子社新作12月9號發表

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Early真係好貴 如果唔係因為得自己1個要排幾個壁攤
我都唔玩early,仲要吹幾個鐘海風
基本上我只買LILITH同RAITA,不過対魔忍可以1日目買,所以用5000円買張券同yahoo拍賣食炒無乜分別
聽住佢大

Early堅係好貴
但係我2日目一定要排rurudo
rurudo 多數11點半就完賣
唔early會出事
如果你針對既檔少既話 咁玩都OK
傳頌手機驚個寫手都幾勁
真係集三年既大成於主線到,活動劇情都唔係鳩寫完就算
有少少假面最尾播ヌエドリ正式開波既feel
真係可惜出係手機驚到,明明主線劇情同宣傳定位方面可以講係正統傳頌第4作
佢算好彩 做得好好睇睇
唔似隔離櫻花咁
lilith應該無咩人排啦,會場同通販都無咩分別係差在要通販定會場果隻CD
開坑天結
華哥正撚到
話是話,其實你咩時間枠?

聽日即刻衝去打飛,又叫全家囡囡幫我搞先
我今年B枠 所以我都有少少驚
上年我A枠 頭50人入場
但係場入面有班仆街用團體飛一早入場
rurudo 個檔一早排百幾人 我都要排半個鐘先買到
今次B枠有少少危機

原來咁炒得

想問埋yahoo拍賣炒到2萬円個D又係咩飛?
原來咁炒得 <<
係 同埋佢係少數唔玩事後通販既人
多數就係呢D人 or Vtuber親媽出Vtuber Goods or 和泉涼香排到2046
上次c100
Vtuber親媽 排到會場外 姐係會場外圍條細貨車通道
和泉 排到會場外既外 姐係會場隔離條行車天橋

想問埋yahoo拍賣炒到2萬円個D又係咩飛? <<
搵唔到 比條link望下
你頭50人入場要幾點去到先做到?
我今次抽到A枠,想參考下
始發 好彩係夏天 冬天會凍死

冇完全追po 你之前有去過コミケ?
有我可以容易D再講少少details
疫情之前連續去左好多屆,冬同夏都有經驗
不過改抽選之後就第1次
係咪去到都係去東7hall登記先
係就係東7 hall 但係因為我c99先開始去
所以我故事是咁的 唔知同你有幾多係一樣

你知地圖係 一出車站
左手邊巴士站 右手邊空地 -> 再直行就上樓梯
巴士站再左前方係十字路 十字路再左前方係東7 hall

原本c99 c100 佢比出黎既指引係
A枠都要空地集合 之後佢會帶你地過十字路去東7 hall
東7 hall 登記完就坐停車場食風等入場
事實上係所有枠 都要咁做

但係我上次咁早 係因為我同班仆街仔一齊起十字路左前方等
大會人員會封鎖 十字路左前方行到東7 hall 個條大直路
而我地就係封鎖線前面等

所以是咁的
你今次要買到底佢會嚴正執法 定係又係事事但但
補充少少
因為好明顯大會人員收到既指示係「7點通行」
所以空地工作人員 7點先帶人入場
封鎖線工作人員都7點解封

所以萬一有一屆
封鎖線工作人員收到指示 要等空地工作人員先解封
咁就有可能仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞