【警世】唔好上carousell買dyson送條女做聖誕禮物

218 回覆
1158 Like 102 Dislike
樓主條傻閪打咁大段野以為自己好撚醒咁
呢個價撚唔知假咩
似你咁撚cheap送禮要上carousell搵就閪啦
我買嗰部係v12
賣假電器同假藥物真係最仆街,真係死得人架
我見hd03 官網都係2280乍wo
我眼殘
成個price.com水貨都平過行貨3-5成
全部水貨都係假咁個市場一早收皮
個價又唔係真係好離譜喎,行貨三千,水貨千八嘅嘢大把
年年有po講black friday,真係有堆人買完放平貨
上次睇braun鬚刨,真係有真貨平過豐澤七成,搵過淘寶都冇咩假貨源,咁當然你都可以繼續屌嗰啲都一定係假
click過落去
冇貨
咁你用落正常就得啦,留意下啲parts接口位同噴漆呀嗰啲夠平滑,應該都冇咩事嘅
買電視有無推介
止唔止
之前真係諗住買 好彩google完冇買
然後咁岩雙十一俾我搶到部HD08 咁又慳咗筆了
唔知點解電視細鋪平超多
散餐 慳得就慳
同sp就求其book細房 正印就半島staycation一樣
咁睇黎我算好彩
用左就5年仲成日跌落地下 暫時各樣野都好正常
買電器格價就去鋪頭
想上carousell 都係有心買二手野/假野啦
講到你好醒咁
戇鳩仔
其實係dyson 官方縱容假貨,官網亂入序號都可以登記成功,完全唔明點解一間電器公司可以咁耐都唔處理一個咁簡單既漏洞!連重覆登記都可以當新登記咁,好懷疑連database 都冇入過,保養基本上只係睇單。所以買dyson 一定要揀官方認可既店,其他一律當假貨,即使price hk 果啲,唔拆開黎驗都唔會知真假。
樓主做好心
出個post提醒連登仔小心假貨
點知成班撚樣叻唔切
寸人on9又貪平
話咩睇價錢就知

屌佢老味
呢班連登撚樣把口真係臭撚過坑渠
最後比人呃嘅通常就係呢d自命叻過人嘅大師
咁用落有冇真係咁大分別吖?
上面好多女人野都係假貨
之前想買個二手Gucci GG Marmont
睇左勁耐 啲價都有啲奇怪

有啲話full set出 有單
但我想講淘寶超高仿都會有單
所以都係算數喇
我剩係想問一樣野

邊間carousell店可以買dyson送條女?
講真吖 用得dyson本身都on9啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞