【警世】唔好上carousell買dyson送條女做聖誕禮物

218 回覆
1158 Like 102 Dislike
買個風筒送俾女朋友都要買二手⋯

⋯⋯
講多句,咁我買完唔啱都係靠carousell放
公司抽獎嗰啲我都試過全新平一半放俾人
其實上carousell望下有冇呢種嘅貨都好正常姐?
想買二手市場嘅貨就代表我要承受買到假野嘅風險,唔代表有心呃你嗰條友冇罪㗎喎
樓上咁多人喺度blame the victim(我仲要冇買,純見到開po屌下),真係同「去得現場就代表會出事」一樣嘅口吻
真心成班眼殘
買電器上carousell仲衰過買淘寶
竟然仲敢上去買,仲要係買畀條女
【警世】唔好搵上carousell買dyson送女友做聖誕禮物既男友
睇咗勁撚耐先明乜鳩嘢感歎號圓定尖,心諗邊撚到有第二個感歎號,成張圖cap完原來要focus個位得丁屎咁大,話得警世就好心咪講到1999,一個唔明當佢蠢,成班唔明你都仲堅持係人地盲唔係你表達能力柒下柒下,#1又話自己係上carousell睇睇有冇平水貨賣,依家又話純粹做下research,你係咪當人弱智???
$3000都要度住度住就分手咪害人啦廢柴
你說得對
平唔一定假,行貨既員工內部價係咁上下
Cls感嘆號
我比個地球儀你 指個ifc比我
同ig shop買嘢嘅人一樣腦殘
同意
冇女朋友呀
一開始咁簡潔
打呢段野就搞掂啦巴打
ok下次改善下
唔係㗎成班連登仔智商180,個個知道晒啲商業黑幕,成世未買過水貨未中過伏一眼睇得出啲假嘢,連睇下水貨幾錢都係罪,一定係買原廠行貨㗎
成千銀買假野
不如買小米果個水離子風筒
我都依家先知有假野

咁風扇果D係咪都好多假野做得好真?
講嘢悔悔氣氣成個女人咁已經覺得唔對路,起個底自稱大叔但講嘢成浸港女閪味出撚哂嚟,買俾自己咪直接講扮乜鳩買俾條女,死返dcard啦
好呀
Pm佢問下300 fast trade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞