銀河守護隊3出左預告!

274 回覆
243 Like 47 Dislike
avengers4過去既gamora跟埋thanos去現在
其實女hulk先係最撚反感,trailer都覺得政治正確
有少少bug既 endgame gamora冇變灰 之後失蹤左
呢點希望gotg3會講點解
Spoiler die whole family
希望大家支持Hongkong Cantonese 正名為Hongkongese
1.要求英國政府係學校要新增選修科目教港拼同口語字(嘅喺唔咁...)
2.開發一個完善嘅港拼打字software(成功左)
3.推動英國政府出香港人既公式文件會寫港語
4.另外中共政府已經逐步摧毁緊香港語,香港人唔會守護自己語言邊個守護?
5.幫英國博物館翻譯香港人嘅語言

首先學外語前要學好香港話
連9聲6調都唔識點學其他語言

t.me/+jxcsfhbzm-c2M2Jl
復5/6都見番嫁啦,第6玩平行宇宙所有角色炒埋一碟咁打
平常心啦,咁care做咩
講咩都好,可唔可以加下標點符號/emoji呀睇得好辛苦
endgame 最尾Iron Man Snap果下應該係Thanos 果班人變灰wo點解Gamora要變灰? 同埋對佢黎講突然間去左未來(endgame)最尾打果陣,都有好多野未知/同要時間消化下
正呀
gamora都係thanos啲手下嘛 做返好人就唔會變灰?所以有bug 唔係一句話missing就得
留返gotg3交代下

型左好多wo
係咪之後所有marvel都唔會再係大陸上?

thor 4 bp2咩原因ban
james gunn 唔會喇
End Game 有過去版嚟咗現代,做返正派
即係黑阿當?
未睇添
點解時間變異管理局捉loki但唔捉Gamora
大量要角死亡
網上一早睇咗啦
全CG唔洗畀片酬
中意幾時加scene都得唔洗重拍
唔係 一拳阿當嚟
唔係舊時間線啦
係平衡宇宙嘅gamora
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞