銀河守護隊3出左預告!

274 回覆
243 Like 47 Dislike
咁咪應該喺部機度返出嚟
最尾送別勇度勇度真係好錫Star Lord嫁
掌握係咪無香港人用啦?拿捏洗晒腦?
唔難理解。美隊番去搵舊女友,再一齊由果陣生活到現在,係同步嫁對現實時間黎講無分別,係美隊記得(現實時間線)的同一個位置等Falcon比盾佢
其實Endgame係講緊同一地球(現實)但唔同時間線。舉例:古天龍套尋x記,x朝同21世紀的香港都係同一個地球黎。(20歲)古仔番去x朝都記得現實(21世紀的香港)在邊個位置有部機送佢番去古代。咁佢番到x朝之後如果想在果陣生活,咁會由(20歲)開始慢慢變老番直至死亡。

(20歲係舉例)

同樣地,美隊番去都經歷年老(同舊女友一齊直至佢死亡)咁美隊都記得佢番去還石的地點

你最多話美隊又知自己無腦退化/同死唔去
還左石就會消除左分支 都係會整合變番同一時間線 古一同hulk講過 所以唔算係bug 只可以講美隊要唔做任何野影響時間線既去向 即係由美隊返去開始之後都會經歷番晒主時間線會經歷既野 但佢只可以係屋企睇唔參與任何野
之前佢地返過去都唔駛land喺機度可能Steve想俾個suprise佢地

好心你呢啲盲字都唔識多隻嘅蠢閪就唔好衝出嚟獻醜啦
咁撚鍾意屈人講蝗語
冇衝突
如果有個平衡世界發展同你個世界一模一樣, 但係你個世界快一日
你會唔會話嗰個世界嘅你同你自己係同一個人

ancient one同hulk個討論只係講點樣借走粒石嘅同時唔會令佢地個世界因為冇左粒石而輸俾thanos
我有屈咩,你真係咁打嘛講粗口會型d?

豬閪屈人被洗腦會型啲?
我等緊你出招講解吓點解拿捏會係被洗腦呀
再唔係不如你講解吓點解用掌握會好啲呀?
一啲理據都攞唔出手就唔該摺埋啦
你呢啲傻鳩真係應該永遠P牌等其他User認住你呢件兩腳豬閪
首先以佢地既設定應該唔會有時差 同埋還完石個下已經消除左粒石冇左既呢條分支 所以時間線都係會變番同一條

至於古一同hulk個到明明係講緊如果嗰個世界冇咗粒石就會衍生分支佢仲拉埋條時間線俾你睇wo 點會淨係講緊你嗰樣嘢
本身設定係強過地球嗰班(唔計Thor)
因為神聖時間線容許佢存在
我都仲有套死侍會期待
你鍾意啦仲咁有心機覆我
故事寫得好根本無人care
Peacemaker 咪有黑人女同性戀同事
又有個白人種族主義老豆
你搵到人同你夾Switch plan未呀?無人理你呀,你老未爛臭西呀,傻9

件新制服跟漫畫
因為永遠都有屬於嗰個時間點嘅宇宙存在
你穿越返去尋日唔係真係返返去自己宇宙嘅尋日
係去左一個時間點係尋日嘅平行宇宙
當你嘅主宇宙時間推進到聽日
尋日嘅平行宇宙就會推進到今日
同時又會有個新嘅平行宇宙嘅時間點係尋日

三個唔同宇宙, 但係跟住同一個未來推進
hulk拎走左粒石, 嗰個宇宙就冇得跟住相同未來推進, 所以出現分支
還石係俾人地可以跟返住原本個未來行

成班人夾撚咗幾年啦傻閪
你呢搵到理據話人哋俾人洗腦未呀真香港人
依加先知佢仲大過dwayne同john cena
佢做black mirror 同投toy story 都幾好睇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞